Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
požalila se djevojka

Nakon što mu je poslala fotografiju u kupaćem, dečko s Tindera otkazao je spoj - i nazvao je debelom!

Shutterstock
25.01.2022.
u 16:30

- Ako želim ja jednog dana mogu imati ravan trbuh, ali ništa nikad neće popraviti tvoju plitku osobnost - poručila mu je Tiktokerica.

Kad nekom odlučite poslati selfie s plaže, vjerojatno ne očekujete negativan komentar, no jedna je djevojka nedavno ispričala kako joj se upravo to dogodilo i kako je dobila odgovor da ima 'opuštenu kožu na trbuhu'...

TikTok korisnica @Sarah Josephine podijelila je video s naslovom: "Kad te tip pozove na spoj, a onda otkaže zbog tvoje opuštene kože", a objavila je i prepisku s dotičnim kojem je poslala svoju fotografiju s plaže, na kojoj je u jednodijelnom kupaćem.

  Ne smeta im velika razlika u godinama, a zbog nje je ostavio ženu nakon 25 godina

1/18

- Jedina stvar (koja smeta) je opuštena koža od trudnoće... - odgovorio joj je muškarac, a mnogi su se TikTokeri čudili o čemu on uopće priča...

- Kakva opuštena koža?! Ja je stvarno ne vidim! - komentirali su mnogi, dodavši i kako izgleda fantastično.

U svom je idućem videu korisnica podijelila i snimku zaslona Tinder profila muškarca s kojim se dopisivala i poručila mu da 'ona ako želi jednog dana može imati ravan trbuh, ali ništa nikad neće popraviti njegovu plitku osobnost'...

- Zbog loših iskustava s online spojevima jako malo očekujem od muškaraca koji mi se jave - rekla je, dodavši da bi ipak mogla početi bolje provjeravati one s kojima dogovara spoj, a jedna je žena napisala da ona ima još gore iskustvo: i da ju je dečko s kojim je izašla pozvao na svoju momačku večer!

- Plesali smo cijelu noć, otišli na vafle, razmijenili brojeve, sve je bilo super - rekla je, no onda ju je on pitao je li slobodna za par dana, da mu bude pratnja na momačkoj.

- Mislim da sam ja gotova s online traženjem muškaraca! - zaključila je, prenosi The Sun.

  Djevojka ostala šokirana prijedlogom aplikacije za spojeve: "Zaista neugodan spoj!"

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
14:09 26.01.2022.

Nije lijepo od njega

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije