Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gotovčevi

Nakon rastave Simona ljubi nećaka Ivića Pašalića?

simona ante
Arhiva VL-a
26.10.2009.
u 17:12

Manekenka i pjevačica u usponu sve se češće viđa s pripadnikom zlatne mladeži. Novi par navodno se upoznao u narodnjačkom klubu Diamond, a prošli vikend viđeni su zagrljeni.

Ljubav je vječna sve dok traje. E, pa bilo je tako i u slučaju kontroverznog bračnog para Simone (25) i Ante Gotovca (40) koji su nas, zaklinjući se na ljubav do groba, svojim doslovno bezuvjetnim brakom začinjenim preljubima i problemima zabavljali u medijima. No nekako s početkom emitiranja reality showa “Gotovčevi” Nove TV, koji je nakon pet tjedana prošli tjedan i završio, svima je postalo jasno da se Gotovčevi ipak razvode i da te glasine nisu medijski trik.

Par nakon pet godina braka više ne živi zajedno, bliži im se prvo ročište pokrenute brakorazvodne parnice, a kako se šuška, Simona je navodno već okrenula novu stranicu u ljubavnom životu pa ljubi stanovitog Marka Pašalića (25), pripadnika hrvatske zlatne mladeži i nećaka političara Ivića Pašalića.

Kako tvrde zajednički prijatelji novog para, Simonica i Marko upoznali su se prije nekoliko tjedana na zabavi u narodnjačkom klubu Diamond. A da se otada nešto zakotrljalo prema vezi, kako tvrde očevici, dokazali su strasno razmjenjujući nježnosti i prošli vikend u narodnjačkom klubu M&M u Sesvetama.

No dok posjetitelji spomenutih mjesta bruje o njihovoj vezi, par očito nije spreman za izlazak u javnost.
– Ne mogu vam o tome ništa reći – tvrdi zatečeni Marko Pašalić i dodaje:
– Nije da Simonu vani nikada nisam vidio. Jesam. Ali nisam je osobno upoznao. Sve što o njoj znam jest ono što sam vidio na televiziji.

A slično njemu, baš kao da su se to unaprijed dogovorili, na upit o novom muškarcu u svojem životu odgovorila je i Simonica.

 – Ma kakvi muškarci. Toliko sam propatila u braku da me muškarci uopće ne zanimaju. Nije mi ni do kakvih veza, a za mladića kojeg spominjete nisam sigurna ni da sam ga upoznala. Nedavno su mi kao dečka pripisali i zaručnika moje prijateljice. Možda smo taj Marko i ja i bili skupa negdje vani u nekom društvu, nisam baš sigurna, ali zar će me se sad povezivati sa svakim muškarcem s kojim me netko negdje vidi? – pitala se ljutita Simonica.

I dok oni sve niječu, možda i u straha od bijesnog Ante Gotovca koji je svojoj supruzi još prošle srijede upao u stan u Buzinu u kojem je živjela s njihovom troipolgodišnjom kćeri Gabrijelom, zbog čega je intervenirala i policija, njihovi prijatelji već su im našli i neke zajedničke točke.

Dakle, očito je da Simona i Marko imaju isti glazbeni ukus pa se najradije razbacaju na narodnjake. Osim toga, oboje vole posjećivati kozmetičke salone, jer Marko je muškarac koji iznimno drži do svojeg izgleda. A četiri godine bio je u vezi s Renatom Šarić, kćerkom poduzetnika Mate Šarića. Bilo kako bilo, Simona će uskoro biti sasvim slobodna žena pa njihova ljubav možda iziđe na vidjelo, a do tada je sigurno da je Simoničino srce otvoreno za ljubav jer Antu je, kako sama tvrdi, sasvim zaboravila.

– Prije tri dana bila sam kod svoje odvjetnice Dafinke Večerine i bliži nam se prvo brakorazvodno ročište o kojem će Ante biti dopisom obaviješten – kaže Simona Gotovac koja otkako je slobodna ne krije zadovoljstvo životom u kojem uživa punim plućima. A što se tiče posla o kojem je prije brinuo Ante, kaže:  

– Imam puno posla i bez Ante, evo prošli tjedan pjevala sam u Osijeku. Ante nikada nije ni bio moj menadžer, on je samo vlasnik ugovora, a i to sada rješavaju moji odvjetnici. A kada ne radim, često sa svojim prijateljicama odem van i zabavljam se ili se družim sa svojom Gabrijelom – kaže Simona. S Antom se više uopće ne čuje pa čak niti kada je u pitanju njihova zajednička kći.  

– Za Gabrijelu Ante niti ne pita. Bio joj je otac tri godine i sada tako. No nema veze, nama je dobro. Sada smo kod mojeg oca u kući i tražimo si neki stan u gradu. Već sam vidjela jedan koji mi se sviđa u Palmotićevoj ulici – s vjerom u glasu da će i njoj u životu konačno krenuti zaključila je Simona Gotovac.

 – Nisam se čula s Antom od prošle srijede i više mi ne radi probleme. On je izbrisao moj broj telefona i nismo ni u kakvom kontaktu. A njegov broj ja sam izbrisala davno – kaže Simona Gotovac koja otkako je slobodna ne krije zadovoljstvo životom u kojem uživa punim plućima.

Ključne riječi

Komentara 4

OV
over
18:07 26.10.2009.

dobro je da je izbrisala telefon jer ga garantirano ne moze zapamtiti :)

DO
doktorica
16:23 27.10.2009.

No hvala Bogu malo mira ...

AM
amarena
18:25 26.10.2009.

zna li ante što mu to piše na majici...? čini se da nezna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije