Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ikone stila

Nakon prve Bradove fotke za Chanel, ostale željno očekujemo...

chanel
Chanel
14.05.2012.
u 12:10

Pitt je izuzetak u 91-godišnjoj povijesti parfema Chanel N°5 koju su obilježile slavne žene: Coco Chanel, Marylin Monroe, Catherine Deneuve, Marion Cotillard, Nicole Kidman, Audrey Tautou...

Ono o čemu se govorkalo službeno je potvrđeno – Brad Pitt novo je zaštitno lice najpopularnijeg parfema na svijetu, Chanela N°5. Tako je Pitt postao prvi muškarac koji će reklamirati kultni ženski miris čiju su 91-godišnju povijest obilježile slavne žene: sama Coco Chanel, Marylin Monroe, Catherine Deneuve, Marion Cotillard, Nicole Kidman, Audrey Tautou...

U medijima se već danima raspreda o snimanju kampanje u Londonu: neki tvrde da je već snimljena, drugi kažu da se upravo snima, a dakako da veliko zanimanje vlada za navodno sedmeroznamenkasti honorar koji je Chanel isplatio najpoželjnijem hollywoodskom ljepotanu.

U Chanelu su tajanstveni, u šturom službenom priopćenju s jednom fotografijom iz nove kampanje otkrili su samo to da će Brad Pitt kao zaštitno lice mirisa N° 5 zamijeniti Audrey Tautou, a “ostali komentari o toj temi zabranjeni su”.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije