Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žena šokirala pričom

Nakon poroda suprug je zamolio da ustane iz bolničkog kreveta. Razlog je nevjerojatan!

shutterstock
24.03.2021.
u 12:30

"Ljudi, ne mogu vjerovati da je ono što je Lizzie doživjela zaista istina!"

Roditi dijete definitivno je jedna od najizazovnijih stvari u životu, a mnoge žene složit će se da je cijelo iskustvo iscrpljujuće emotivno i fizički. Naravno, rođenje djeteta stres je i za očeve, ali poneki muškarci nemaju razumijevanja za ženu i sve što je prošla već sebe stavljaju na prvo mjesto kada dijete dođe na svijet.

Jedan primjer za tu tvrdnju iznijela je i TikTok zvijezda Lizzie koja je ispričala da ju je njezin sada već bivši suprug, nakon što je rodila sina koji je bio okrenut na suprotnu stranu i koji je zapeo te iščašio njezinu zdjelicu, zamolio da ustane iz bolničkog kreveta i zajedno s bebom sjedne na stolac dok on malo – odspava!

Pogledajte video:

@i.am.just.lizzie

#stitch with @dumbdadpod #narcissist #exhusband #birthtrauma #auntielizzie #notallmen #butdefinitelythatone

♬ original sound - Just Lizzie

"Nakon cijele traume koju sam proživjela, moj suprug me zamolio da se malo maknem iz kreveta kako bi se sada on odmorio. Žalio se i kako mu bolnica nije osigurala ležaj iako je cijelu noć proveo budan tijekom poroda. Smatrao je, u tom trenutku, da on zaslužuje krevet više od mene. Pomaknula sam se..."

Otkrila je kako je primalja poludjela kada ga je vidjela da spava u bolničkom krevetu, ali nije ispričala detalje. Gotovo 62 tisuće ljudi pogledalo je objavu, a svi korisnici su je podržali, pogotovo u odluci da suprug postane bivši, prenosi The Sun.

Kćer smršavjela 25 kilograma nakon poroda, ali njena majka je ta koja privlači pozornost:

1/2

Komentara 2

YU
YugoGVXnostalgiCharger
08:11 25.03.2021.

Izležava se cijelu noć i onda neće malo prošetati? Sebično žensko :)

MA
Makava
15:26 24.03.2021.

... i onda je svizac umotao čokoladu u omot... 🖕

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije