Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gadljivo

Nakon ove scene, još ćete jednom razmisliti želite li više ikada jesti iz buffeta

Foto: Shutterstock
1/2
03.11.2018.
u 08:00

"Uzimao je polako gutljaj po gutljaj i tako četiri puta. Tada je valjda zaključio da mu juha ne valja ili se zasitio"

Za bakterofobe i ostale koji se naježe na pomisao hrane iz buffet barova te koncepta restorana "jedi koliko možeš", ovo definitivno nije dobra vijest.

Muškarac koji je zaimačom grabio juhu iz zajedničke posude u buffetu te iz nje srkao juhu, nije prizor koji se tek tako zaboravlja.

 

 

- Uzimao je polako gutljaj po gutljaj i tako četiri puta. Tada je valjda zaključio da mu juha ne valja ili se zasitio jer je prestao i vratio zaimaču u juhu. Cijela je scena bila prilično gadna - rekao je očevidac koji je sve snimio i postavio na Twitter.

Jušni incident dogodio se prošloga tjedna u restoranu u SAD-u. 

 

Iz zajedničke je posude zagradio juhu i jeo na licu mjesta
Foto: screenshot/facebook

Priča iz neimenovanog restorana je postala odmah hit na Redditu, no mnogi su se zapitali zašto je samo snimao, a ne i prijavio nepristojnog posjetitelja restorana. 

- Primijetili su ga zaštitari te su ga zamolili da ode - rekao je snimatelj videa, koji je pregledalo više od 1,4 milijuna ljudi te dodao da je čovjeku to bila druga juha koju je na isti način u restoranu pojeo.

 

 

"Odvratno", "Zašto nitko ne reagira", "Vidi se da mu nije prvi put, jako je hladnokrvan", samo su neki od komentara, a mnogi su rekli kako su sličnu scenu ne jednom i sami vidjeli. 

Nije poznato je li juha nakon incidenta promijenjena

Ključne riječi

Komentara 15

SL
smokvin list
17:39 03.11.2018.

Ja sa zaimačom kopam vrt. Sad mi je tek jasno čemu služi HVALA.!!!

Avatar zda
zda
08:38 03.11.2018.

Zaimača u desnici zaimačara..........

MA
maltez
10:51 03.11.2018.

Kada se štedi na personalu,onda se stavi šeflja (zaimača.... ha , ha ,ha) da se gosti sami poslužuju i onda se dogodi ovo. Ovo je protiv svih sanitarnih standarda i za razliku od USA u Hrvatskoj nećete naći.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije