Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRUNA VEZE

Nakon godinu dana veze Jerko Leko zaprosio Ivu Šarić

08.07.2009.
u 19:24

Na romantičnoj večeri u jednome zagrebačkom restoranu nogometaš Jerko Leko navodno je zaprosio svoju djevojku Ivu Šarić. Kada će postati žena nogometaša, od manekenke i studentice ekonomije nismo uspjeli doznati jer na pozive nije odgovarala kao ni njezin dragi.

Ljubav na prvi pogled
Romansa između nogometaša Monaca i lijepe 20-godišnje Ive počela je u VIP separeu jednoga zagrebačkog kluba, gdje su prvi put uhvaćeni kako se ljube. Iva je tada bila prava zagonetka za medije, no brzo se doznalo da se radi o manekenki. Kako to već biva u svijetu manekenki i nogometaša, i Jerko je prije Ive ljubio djevojku iz istog "faha" i to misicu Maju Cvjetković, dok je Iva navodno hodala s jednim juniorom Dinama. Čim su se ugledali, tvrde oboje, osjetili su neodoljivu privlačnost.

- Prvi put kad sam ugledao Ivu bio sam oboren s nogu, pa s pravom mogu reći kako sam se zaljubio na prvi pogled - priznao je 29-godišnji nogometaš za jedan domaći časopis. Ništa manje očarana nije bila ni Iva.

- Jerko je bio krajnje spontan, prirodan, vrlo duhovit i vidjela sam da smo po mnogo čemu slični. Bio je iskren prema meni što je ujedno bilo i najvažnije za početak naše veze - objasnila je Iva. Veze na daljinu nikad nisu jednostavne i lagane, no tako nije u slučaju para Leko - Šarić.

Odmor u Dubrovniku
Iako se ne viđaju koliko bi htjeli, vrijeme, kad su skupa u Monacu, provode unutar svoja četiri zida, gledajući filmove. Iz kuće izlaze samo kako bi popili kavu s njegovim prijateljima Nikolom Pokrivačem i Darijom Šimićem. Godišnji su odmor pokušali provesti daleko od bljeskalica fotoaparata, no nije im sasvim uspjelo. U ljubavnom zagrljaju uhvaćeni su prošli tjedan u nogometašima omiljenom dubrovačkom hotelu Excelsior.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije