Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Nakon božićnog ručka šetnjom potrošite kalorije

šetnja
Arhiv VL-a
24.12.2009.
u 18:04

Iako šetnjom nećete skinuti sve kilograme koje ste "zaradili" tijekom blagdana, šetnjom ćete potaknuti trošenje kalorija.

Sigurno već brinete kako se riješiti kalorija koje ste konzumirali ovih dana. Iako će potpuno rješavanje problema viška kilograma i potrošnja kalorija potrajati malo duže, svom organizmu svakako ćete pomoći najobičnijom šetnjom.

Prosječan božićni ručak sadrži oko 1500 kalorija, što je polovica preporučene dnevne količine kalorija za muškarca, te tri četvrtine preporučene količine za žene.

U Velikoj Britaniji vlada je čak odlučila posebno potaknuti ljude na šetnju organizirajući akciju "Christmas walk" (božićna šetnja) i izdajući popis najpopularnijih mjesta za šetnju u zemlji.

Britansko ministarstvo napominje da već i šetnja od tek kilometar i pol može vrlo dobro utjecati na potrošnju kalorija koje ste konzumirali za božićni ručak. Osim toga, šetnja će vas trgnuti iz zamke klasične "božićne lijenosti" u koju je vrlo lako pasti.

Nakon ručka, dakle, ne preostaje vam ništa drugo nego se pokrenuti i prošetati do Jaruna, Sljemena, Maksimira... 

Ključne riječi

Komentara 2

SI
sinkić
11:37 25.12.2009.

kakva šetnja, idemo spat, a onda TV do jutra!

DJ
djuro666
19:13 24.12.2009.

NAKON BOŽIĆNO RUČKA IDE PRVO NEKOLIKO LITARA ALKOHOLA A ONDA HORIZONTALA, A ŠTO SE ŠETNJE TIĆE NEK TI TATA ŠEĆE NA MAMI

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije