Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brine o sebi

Najzgodnija baka Instagrama: Nitko mi ne vjeruje kada kažem koliko imam godina

Instagram/sweetalice101
25.05.2020.
u 13:00

Baka iz Kalifornije šokirala je svoje fanove kada je objavila koliko ima godina.

Alice Vasquez koja živi u Kaliforniji redovito na Instagramu objavljuje zavodljive fotografije koje oduševljavaju njezinih 34,4 tisuće pratitelja, prenosi UNILAD.

Instagram model prije nekoliko dana šokirala je kada je otkrila da ima 41 godinu! Želja joj je inspirirati druge žene da prestanu skrivati svoje godine.

"Objavila sam svoje godine na Instagramu kako bi inspirirala žene mojih godina da ne skrivaju svoje godine, a ljudi su reagirali jako pozitivno. Znam da inspiriram i mnoge žene."

Ove dvije prijateljice postale su viralni hit: Pokazale su kako stil nema veze s konfekcijskim brojem!

Alice, koja radi kao instruktorica joge, ostala je trudna s prvim djetetom s tek 16 godina, a samo tri godine kasnije stigla je i druga beba. Njezina djeca su također mladi postali roditelji.

Za sebe tvrdi da nije kao druge žene tih godina. "Dvadesete su mi proletjele jer sam već imala dvoje djece i nisam imala vremena stati i razmišljati o životu. U tridesetima sam upoznala sebe bolje nego ikad, shvatila svoj put i svrhu, a i postala sam baka. 

Svoj 40. rođendan proslavila je s kćeri i prijateljicama u Las Vegasu čime je još jednom potvrdila da nije klasična baka.

Ključne riječi

Komentara 3

KA
Kakroun
05:31 26.05.2020.

Išao sam u školu sa jednom djevojkom koja je dobila dijete u 14-oj a njena kćerka dobila dijete u 16-oj ( nisu nikakva manjina samo da se zna ). Iz "dobre" je obitelji i financijski dobro situirana tako da u 31-oj godini je baka "per exelance"

ET
en-ten-tini
23:56 25.05.2020.

100% real plastic

KU
Kuruza
00:35 26.05.2020.

I tata bi sine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije