Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve upola

Najveći popusti 
u najomiljenijim prodavaonicama

'24.02.2011., Koprivnica - Trgovacki centar Interspara u Koprivnici - trgovina odjece Mana ima stalne popuste i 20%-tno snizenje nove odjece tijekom vikenda. Photo: Marijan Susenj'
'Marijan Susenj/PIXSELL'
03.01.2012.
u 12:02

Velike trgovine poput H&M-a oglasile su sniženja i do 70 posto u posljednjem tjednu prošle godine

Popusti, sniženja, akcije... najave nižih cijena nikada ranije nisu "prošarale" izloge trgovina, pa su tradicionalna siječanjska sniženja zapravo počela još u prosincu, i to prije blagdana. Trgovci su tada poprilično sramežljivo spuštali cijene od 20 do 30 posto, a s prvim danima siječnja popusti se "osmjehuju" sa 50 i više posto nižim cijenama i prije prvih inventura. Ovakve vijesti razveselit će sve koji su velike kupnje odgodili za početak godine. No, oni koji "vrebaju" dobre prilike, trebat će biti brzi jer, kako smo doznali od prodavačica u Marelli, kupci - najčešće su to ipak žene - i po nekoliko puta svraćaju da bi pogledali određeni artikl ili provjerili je li prodan čekajući sniženje.

– Nemamo praksu primanja rezervacija ni pologa da bismo čuvali artikle, to nam je strogo zabranjeno, objašnjavaju nam u zagrebačkoj Max Mari, koja je svoje kupce obavijestila mailom.

Velike trgovine poput H&M-a oglasile su sniženja i do 70 posto u posljednjem tjednu prošle godine, pa su ljubitelji ove marke poprilično "očistili" police. Zanimljivo da neke trgovine i danas rade razliku između plaćanja gotovinom i karticama.

Novogodišnja sniženja početkom 2012. nisu zaobišla ni trgovine namještaja.

U luksuznim Somec i Art Interijerima nude popust do 70 posto na izložbene artikle, u Lesnini časte s popustom od 50 posto, a i nedavno otvoreni Harvey Norman prepolovio je cijene. Akcije su i u Solidumu, u kojem se može kupovati i na dvanaest rata bez kamata. Brojna sniženja do 50 posto imaju i u Kiki, Concordiji te Kvadri.

Susjedi Talijani sa sniženjima službeno počinju od 5. siječnja, Slovenci 10. siječnja, a Austrijanci 8. siječnja.

Ključne riječi

Komentara 3

ME
Medici
16:37 03.01.2012.

Sramotno je to, što se prodaje u našim trgovinama. Krpe i krpe..nabiju cijenu u samom startu i onda su kao snizili. Strašno. Roba koja je snižena 50% ne vrijedi ni da je snižena 70%.U trgovinama gdje je ipak roba kvalitetnija, cijene su snižene neznatno. Hvala.

Avatar razocarani
razocarani
17:49 03.01.2012.

Marza je 300% tako da i sa popustom od 50% zaradjuju 150% !!!!!!!!!!!!!

OV
over
23:15 03.01.2012.

na neke cipele marža zna biti i 1000%

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije