Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Najudobniji GoreTex modeli obuće za hladne dane stižu nam iz are

ara Shoes
16.12.2020.
u 16:25

Otkrijte nove ara modele savršene za jesensko kišno vrijeme

Sivo i tmurno jesensko razdoblje nerijetko utječe na naše raspoloženje pa u svakodnevicu treba unijeti malo boja koje će nas oraspoložiti. Nova ara kolekcija za jesen i zimu fokusira se na bogate jesenske boje i super mekane materijale. Novi modeli upotpunit će svaki neodoljivi jesenski stylish look.

Birajući obuću uvijek pazimo na udobnost, a ujedno i da to budu modeli koji prate današnje trendove. Lijep izgled nije jedina osobina are, super kombinacija mekog gornjeg materijala, fleksibilnog potplata te GoreTex tehnologije odlika je ovih modela koji postavljaju sam vrh standarda kvalitete obuće. GoreTex membrana arine obuće omogućit će vam lak i siguran hod u hladnim i kišnim jesenskim danima. Zahvaljujući GoreTex tehnologiji materijala ara Shoes postao je prepoznatljivi brend po visokokvalitetnoj obući koja pruža udobnost, prozračnost i zaštitu u svim vremenskim uvjetima.

Poznato je kako se žene uvijek posebno raduju kupnji nove obuće, zato i vi pronađite svoj omiljeni par i zavladajte ulicama. Težak odabir savršenog para ara Shoes nam itekako olakšava!

Sve modele ara Shoes obuće i torbica možete pronaći na 12 ara Shoes samostalnih prodajnih mjesta u Hrvatskoj, kao i na svim prodajnim mjestima trgovina Mass, Peko Powered by Rodea te u manjim trgovinama udobne obuće.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije