Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbor ljepote

Najseksi Hrvatica by Štajdi: Ivona Lesičar vs. Maja Gajić

Foto: Boris Štajduhar
1/2
24.07.2018.
u 23:38

Za ulazak Ivone Lesičar u svijet modelinga zaslužan je – Facebook, a Maja Gajić na izbor se javila radi novog iskustva koje će joj dobro doći.

Poznati hrvatski fotograf Boris Štajduhar bira najseksi Hrvatice

Ivona Lesičar, devet se godina bavila plivanjem i plesala akrobatski r’n’r

Za njezin ulazak u svijet modelinga zaslužan je – Facebook. Naime, kada joj je bilo samo 17 godina, njezinu ljepotu prepoznao je mladi fotograf Dražen Komar i snimio prve fotografije koje su joj otvorile vrata showbusinessa. Iza 21-godišnje Zagrepčanke Ivone Lesičar već je podosta videospotova i izbora za ljepotu, pa se 2016. okitila titulom druge pratilje Best model Zagreba. Novoj tituli nada se upravo na našem izboru Najseksi Hrvatice by Štajdi.

– Prijavila sam se jer mi je bivša pobjednica Nikolina Minovska veliki uzor. Zašto se i ja ne bih okušala, sigurna sam da bi mi pobjeda otvorila mnoga nova vrata – kaže Ivona, dodajući da je uživala ispred objektiva Borisa Štajduhara stoga što je veliki profesionalac, a k tome ona obožava pozirati jer u tih nekoliko sati snimanja uživa u transformacijama svojeg lica i tijela. Svestrana Ivona devet se godina profesionalno bavila plivanjem i plesala akrobatski rock’n’roll pa je zbog stresa i oboljela od anoreksije s kojom se borila dvije godine, a sada želi djevojke upozoriti na raznorazne posljedice ove bolesti.

– Uspjela sam se izvući uz pomoć obitelji i tamo se više nikada ne vraćam – iskreno priznaje Ivona.

Maja Gajić na izbor se javila radi novog iskustva koje će joj dobro doći

Premda joj studij povijesti te hrvatskog jezika i književnosti, koji privodi kraju, ne ostavlja puno vremena za druge aktivnosti, 26-godišnja Maja Gajić svaki slobodni trenutak posvećuje modi. Naime, želja joj je okušati se kao dizajnerica pa i stilistica, ali rado sudjeluje i na natjecanjima ljepote, poput Kraljice Zagreba za Kraljicu Hrvatske, kako bi stjecala nova iskustva i poznanstva.

Tako je na izboru za Najseksi Hrvaticu upoznala Ivonu Lesičar s kojom je postala bliska prijateljica, a zbog velike sličnosti mnogi često pomisle da su sestre. Zanimljivo, ova lijepa Riječanka je pred objektiv fotografa Borisa Štajduhara spremno stala i na prošlogodišnjem izboru pa, iako nije odnijela prestižnu titulu, odlučila se okušati još jednom.

– Izbori su dosta stresni, ali je lijepo zbog upoznavanja novih ljudi, sklapanja prijateljstava koja ostaju čvrsta i kada izbori prođu, ali i zbog novih iskustava koja će mi dobro doći u životu. Naravno da bih voljela pobijediti na ovom izboru, kao i svaka od djevojaka koja se prijavila, ali isto tako moram reći da bi mi bilo podjednako drago da titulu Najseksi Hrvatice ponesu moje prijateljice Ivona Lesičar ili Nela Dokoza – rekla je nesebična Maja Gajić.

1/11
Ključne riječi

Komentara 5

AR
Artukovic
10:38 25.07.2018.

Šta je na njoj lijepo?

Avatar Lorkotta
Lorkotta
01:45 25.07.2018.

Dobrodošli na najbolju stranicu sex dating ==>> Sexydrom.com

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
11:06 25.07.2018.

Što znači "najseksi" ? Jel to znači ona koju bi najrađe poj..al?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije