Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pun smeća

'Najprljaviji automobil na svijetu' zgrozio mnoge: 'Ovo je odvratno, kako si netko to dozvoli?'

Facebook
11.01.2021.
u 13:30

Na fotografijama se vidi siva Honda prepuna smeća, koje se nalazi u cijelom automobilu te čak blokira i prozore.

Ako volite jesti brzu hranu u svom automobilu, znate da ponekad možete ostaviti brojne papirnate ubruse, kartonske kutije i općenito smeće po vratima i sjedalima. Međutim, jedan vozač zgrozio je društvene mreže fotografijom svog automobila te smeća koje se nalazi u njemu, kako prenosi Mirror.

Na ovim se automobilima najrjeđe pali lampica motora:

1/3

Foto: Daniel Pavlić

Njegov automobil bio je kod mehaničara na popravku te je tamo i fotografiran i objavljen na društvene mreže. Na fotografijama se vidi siva Honda prepuna smeća, koje se nalazi u cijelom automobilu te čak blokira i prozore. Suvozačevo mjesto također je puno raznog smeća, koje se širi i po vozačevoj strani, mjenjaču pa čak i pedalama.

Foto: Daniel Pavlić

Fotografije automobila podijeljene su na Facebooku uz opis: ‘Ovo se ne može ni izmisliti. Kako vozač ne dobije kaznu ili barem opomenu za ovo smeće?’ 

Objava je brzo prikupila nekoliko tisuća lajkova i komentara te zgrozila mnoge. - Više nikad neću misliti da je moj automobil prljav - glasio je jedan komentar, dok se drugi nadovezao: - Ja sam zapravo više u šoku što je netko doveo ovakav automobil na popravak. Zamisli da si osoba koja ga mora očistiti. - Jedna osoba je samo rekla: - Ovaj automobil mi izaziva anksioznost. -

Foto: Daniel Pavlić

Gospođa spontano zaplesala na trgu bana Jelačića i oduševila prolaznike! Sada nam treba malo lijepih trenutaka:

Ključne riječi

Komentara 3

R2
Rasputin_2021
20:31 11.01.2021.

Skoro je prljav kao Vecernjakova redakcija.

MA
Maiden
21:12 11.01.2021.

Hhahahaha a izvana čist kao da je iz trgovine izašao...pa koga vi....

MO
montello
17:25 11.01.2021.

ovo mu je bio kontejner ne auto

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije