Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova kolekcija

Najpoželjnije torbe ove sezone nose potpis Roberta Severa

Robert Sever torbe
Foto: PR FOTO
1/10
16.04.2015.
u 09:28

Najraskošnija torbica kolekcije je Marija Virginia (1790 kuna) koja je izvedena u koži dekoriranoj kožnim plisiranim volanima po cijelom prednjem dijelu

Nova kolekcija torbi iz kreativne radionice modnog branda Robert Sever ugledala je svijetlo dana.

Torbe, koje će savršeno upotpuniti proljetne i ljetne odjevne kombinacije, izrađene su u visokokvalitetnoj koži, u bež i crvenoj boji s metalnim detaljima zlatne boje. Selekciju čine tri modela od kojih su neki već klasici Robert Sever branda.

Torbica Gala prvi put je predstavljena 2005. godine, a ovo je njezina deveta inkarnacija.

Malena u dimenzijama, može biti dnevna ili večernja torbica. Ovog puta ukrašena je kićankama i staklenim perlama.

Slična dekorativna tehnika primijenjena je i na pismo-torbici Karla  (990 kuna) koju Robert Sever predstavlja i kao varijantu za proljetno-ljetnu sezonu. Ova torba, kao i sve u kolekciji, vrlo je praktična pa ima dvije opcije nošenja. Uz metalni lanac – remen, postoji i opcija klasičnog kožnog remena. Visokokvalitetne kože, ova torba s resama ukrašena je staklenim perlama.

Najraskošnija torbica kolekcije je Marija Virginia (1790 kuna) koja je izvedena u koži dekoriranoj kožnim plisiranim volanima po cijelom prednjem dijelu. Praktičnost i ove torbice je u dvije mogućnosti nošenja – s klasičnim kožnim pojasom ili s malim, ultramodernim pojasom u kombinaciji kože i zlatnog metalnog lanca.

– U svakoj kolekciji izbacujemo više modela, a ovih nekoliko uvijek se protežu i to kroz određene teme kolekcija. Marija i Gala su naše "signature" torbice i jako volimo kako izgledaju i koliko su pogodne transformacijama. One su zasigurno baza koja će uvijek biti u ponudi – ističu Robert Sever i Branko Basletić, dizajneri ovog modnog brenda.

– Svaka torbica je posebna i ima svoje ime zahvaljujući inspiraciji koja se krije iza nje.“

>>Robert Sever predstavio novu kolekciju namijenjenu mladenkama

>>Dinamičnost modela i boja u kreativnoj kampanji kolecije Roberta Severa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije