Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Najluksuzniji hotel u Istri od sada dostupan i tebi

Kempinski Hotel Adriatic
Foto: Megabon
1/7
PR
Autor
PR članak
20.08.2015.
u 08:00

Nešto je jedinstveno u svakome od nas. Upravo zato primjenjujemo individualizirani pristup i slušamo Vaše želje te stvaramo posebne ponude koje će ispuniti očekivanja svih posjetitelja Megabon portala. Upravo takva posebna ponuda dolazi od strane najluksuznijeg istarskog hotela, Kempinski Hotel Adriatic! Počastite se vrhunskom udobnošću luksuznog hotela, smještenom u slikovitom istarskom mjestašcu s prekrasnim pogledom na Jadransko more, obližnje vinograde i farme maslina. Luksuz ima mnogo interpretacija, a Kempinski Hotel Adriatic će udovoljiti svakom od njih!

Kempinski Hotel Adriatic smjestio se u Istri, srcolikom poluotoku na sjevernom dijelu Jadrana, u neposrednoj blizini živopisnog ribarskog mjestašca Savudrije. Okružen slikovitim maslinicima i vinogradima s jedinstvenim pogledom na Jadransko more, Kempinski Hotel Adriatic nije samo luksuzna oaza mira, već i idealno polazište za otkrivanje Istre, regije smionih kontrasta poznate po bogatoj povijesti, kulturi i gastronomiji. Kempinski Hotel Adriatic se ističe luksuznim sobama i apartmanima, vrhunskim wellness&spa centrom, nevjerojatnim restoranima u kojima ćete kušati najbolje što pruža Istra te naravno raznovrsnim sadržajima za slobodno vrijeme i sport, što ga čini idealnom destinacijom za maskimalno raskošno uživanje, ali i za aktivni odmor! Ne bi li jednostavno bilo predivno osjećati se razmažen svim uslugama i sadržajima koji su Vam na raspolaganju?

Hotel raspolaže velikim izborom luksuznih smještajnih jedinica te svojim posjetiteljima nudi prepoznatljivu Kempinski personaliziranu uslugu. Megabon ponuda uključuje smještaj u suvremenoj Superior sobi, površine 41 m², vrhunskog dizajna koja uključuje balkon i predivni pogled na okolni park. Elegantni dizajn i pastelne boje savršeno se stapaju s nježnim notama istarskog krajolika. Elegancija se nastavlja i u sofisticiranim restoranima hotela 5*, kao i u barovima s nonšalantnom notom. Ugodan ambijent samo je uvertira u harmoniju mirisa i punoću okusa. Odvažite se na nevjerojatno eno-gastronomsko putovanje i kušajte specijalitete nastale na bogatoj kulinarskoj tradiciji ovog kraja.

Nadalje, uživati možete u luksuznom Carolea Spa centru na 3000 m². Wellness i spa sadržaji uključuju grijani vanjski bazen, dva grijana vanjska hidromasažna bazena, grijani zatvoreni bazen, sobe za tretmane, parne kupelji, saune, ledenu kabinu, rimsku kupelj, hamam i još mnogo toga. Za one željne aktivnog odmora, hotel nudi mogućnost igranja golfa na prvom istarskom natjecateljskom golf terenu s 18 polja. A bez obzira na to baratate li već prilično dobro teniskim reketom ili ste odlučili zaigrati tenis po prvi puta upravo za vrijeme godišnjeg odmora, Kempinski Hotel Adriatic je pravo mjesto za Vas.

E, sad kad smo Vam zagolicali maštu vrhunskim uslugama ovog luksuznog hotela, red je došao na detalje Megabon ponude. Dakle, ponuda uključuje 2 noćenja u Superior sobi s pogledom na predivni park i istarske krajolike, bogati doručak, korištenje luksuznog Carolea Spa centra koji se proteže na 3000 m² te besplatni Wi-Fi, koji će Vam omogućiti da lijepe trenutke uživanja u dvoje podijelite sa svojim prijateljima. Cijenu od 2.568 HRK Vam osigurava samo Megabon s obzirom da se ponuda ekskluzivno prodaje na ovom portalu!

Želite prijaviti greške?