Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Godišnjica dočeka

Najljepšu navijačicu proslavio kockasti kompletić: 'Riječima se ne može opisati tih mjesec dana'

Instagram
16.07.2019.
u 12:46

Ivana Knoll sve je oduševila nakon utakmice s Nigerijom, a dečke je s tribina bodrila gotovo na svakoj tekmi

Moj život je ostao isti kao i ja, jedino što se promijenilo jest moja eksponiranost,  to da sam sad poznata ljudima diljem svijeta, što i sama još uvijek ne mogu vjerovati, rekla nam je Ivana. 

Proglašena je najljepšom hrvatskom navijačicom, a kaže kako ne može vjerovati iz kojih joj se sve krajeva svijeta ljudi javljaju i podržavaju je.

– Svi ti strani portali koji me objavljuju, svaki dan još uvijek se ugodno iznenadim. Jako sam ponosna što sam uspjela malim dijelom pridonijeti svemu i biti dio svega ovoga.

Za naše je dečke prošle godine došla navijati u Soči, a obožavatelje na Instagramu počastila je fotografijom koja je postala hit!
Pozirala je u kompletiću kojeg krase prepoznatljive kockice i, naravno, s nezaobilaznom hrvatskom zastavom, uz opis: "Idemo po pobjedu!"

– Ne mogu vjerovati da je već prošla godina dana. To su definitivno moja najljepša sjećanja, to se riječima ne može objasniti, tih mjesec dana u Rusiji, jedinstvo svih nas, jednostavno neopisivo! Ja se nadam samo da nećemo čekati 20 godina za zlato! Da se dogodi što prije!

U kratkom je roku stekla veliku popularnost na Instagramu pa su joj obožavatelji ostavljali komentare poput "Uz ovako lijepo stvorenje, Hrvatska nije mogla izgubiti". Ivana ima 27 godina i dolazi iz Čapljine u Bosni i Hercegovini, a 2016. godine kandidirala se za Miss Hrvatske kao predstavnica dijaspore. 

Živjela je u Njemačkoj, a u Zagrebu je diplomirala na Grafičkom fakultetu. Jedan od omiljenih hobija su joj putovanja pa je rekla kako za nju nema ništa ljepše od upoznavanja novih zemalja i kultura s osobom koju voli. Bavi se s trbušnim plesom i pole danceom pa odatle i dolazi njezina fantastična figura kojom je očarala pratitelje. 

Jedno od njenih najpoznatijih izdanja je ono iz Moskve. Ivana je pozirala u dizajni koje potpisuje Andrea Zvono: mini suknju i topić kombinirala je sa štucnama i maramom, a sve je, naravno, bilo prekriveno – kockicama. Ispod fotke napisala je: "Korak do finala! Idemo večeras po pobjedu". Pratitelji su fotografijom oduševljeni, a mi se s atraktivnom Ivanom možemo samo složiti. 

Ivana je bila vjerojatno jedna od najpopularnijih navijačica prošle godine, a za kraj Svjetskog prvenstva poslala je lijepu poruku: "Presretna sam jer je moja Hrvatska igrala u finalu. Bez obzira na poraz, naše srebro ima zlatni sjaj. Hvala vam dečki od srca što ste nas učinili ovako ponosnima."

Sve je osvojila svojom iskrenom podrškom, navijanjem, ali i genijalnim odjevnim kombinacijama kojima se definitivno istaknula u masi. Prvenstvo je zaokružila kombinacijom sastavljenom od "hrvatskih" tajica, minijaturnog topa i trake oko glave, a poručila je prije utakmice kako "dres neće kupovati jer čeka onaj sa zvjezdicom". Želja joj se, kao ni svima nama, nije ostvarila, no iza naših nogometaša je golemi, najveći uspjeh na kojem im treba čestitati!

Pogledajte top 10 glazbenih izvedbi našeg 'Vatrenog benda'! Dečki su neponovljivi! 

Ključne riječi

Komentara 21

MA
marcel
12:55 16.07.2019.

Fufa nacionale...

SA
sargu123
13:14 16.07.2019.

Je li snimila filmić?

PT
Ptica_
12:56 16.07.2019.

od ove mi se već povraća...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije