Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
shopping

Najljepše torbe sezone – upoznajte 14 ljepotica iz naših trgovina

torbe (1)
Pixsell
26.11.2012.
u 00:01

Pregledali smo sve jesenske revije i pažljivo popisali trendove u accessoireu od kojih se dizajneri nisu mogli odvojiti te pronašli najbolje komade iz naših trgovina!

U modnom svijetu poznata je izreka kako postoji savršen stil za svako raspoloženje i savršeno raspoloženje za svaku sezonu, a jesen 2012. stvarno obiluje i jednim i drugim! Fashionisticama već poznat kao najlakši način za pratiti trendove i osvježiti garderobu, accessoire zauzima doista posebno mjesto u modnoj hijerarhiji, pogotovo kada su u pitanju torbe.

Upravo u dizajniranju torbica dizajneri najjasnije pokazuju smjerove u kojima će se kretati njihove kolekcije sljedećih sezona i određuju boje, veličine i teksture koje će obilježiti sezonu. Većina poznatih dizajnerskih kuća na pisti predstavi tek nekoliko modela od cjelokupne kolekcije, ali upravo komadi koje manekenke prošeću na modnim tjednima postaju najtraženije torbice. No, pregledavati stotine revijskih fotografija ponekad je zamoran posao, pogotovo ako vas zanimaju samo slatkiši koje manekenke drže u rukama.

Naš pregled najboljih torbica sezone (i njihovih verzija iz domaćih trgovina) donosi trendove koje obožavaju Proenza Schouler, Phillip Lim, Mulberry, Alexander Wang i brojni drugi.

Apsolutno najpopularnija boja sezone takozvani je ‘mustard yellow’, topla kombinacija smeđe i žute koju je doista najlakše opisati kao boju senfa. Miu Miu je u svojoj kolekciji predstavio sjajan model od brušene kože, a jednako će dobro funkcionirati i s drugim materijalima. It torbica i dalje ostaje obožavana Mulberryjeva Alexa, koju je brend ove godine odlučio dodatno ‘okititi’ zakovicama i perlicama. Ovaj kultni model svoje slične verzije već ima u high street trgovinama, kao i uvijek prigodni klasični Fendi modeli.

Upravo je Fendi ove sezone predstavio veliki shopper model idealan za cjelodnevne aktivnosti, a po uzoru na Celine jedan od glavnih trendova postao je color-blocking, kombiniranje dviju (ili više) boja.

Nešto luksuznije modele ukrašene perlicama predstavio je Marc Jacobs u kolekciji za Louis Vuitton (koji vjerojatno nosi i titulu revije s najviše accessoirea), a nama je za oko zapela i vrlo jednostavna Chloe pismo-torba s patentnim zatvaračima u crvenoj boji. Inspiraciju je lako pronaći na pistama, a u našim trgovinama izbor je doista velik!     

Na slici:

- velika torba s motivima leptira, Accessorize, 420 kn

- dvobojna torba sa zlatnim detaljima, Aldo, 449 kn

- šesterokutna ljubičasta torba, Ulični ormar, 180 kn

- plava torbica s resicama, City Style, 149 kn

- retro kožnata torba, Koža dizajn, Prostor, 1600 kn

- plava torba u obliku zvona, Sisley, 1145 kn

- crveno ružičasta 'shopper' torbe, Aldo, 449 kn

- crna ovalna torba s teksturiranim detaljima, Ulični ormar, 160 kn

- oker pismo torba sa zakovicama, Image Haddad, 449 kn

- veća karirana torba, Accessoires, 425 kn

- torba s printom zemljovida, Accessoires, 895 kn

- lakirana torba s privjeskom u obliku lokota, Accessoires, 349 kn

- siva torba od umjetnog krzna, City Style, 99 kn

- manja dvobojna torba sa zlatnim detaljima, Accessorize, 398 kn

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije