Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Najduža noć uz neponovljivu ponudu u hotelu Le Méridien Lav

Le Méridien Lav (1)
Foto: Le Méridien Lav
1/8
PR
Autor
PR članak
05.12.2011.
u 08:00

Oduvijek ste željeli dočekati Novu u Splitu uz vrhunski smještaj u luksuznom hotelu, odličan provod i gastronomske užitke, a sve to povoljno?

Le Méridien Lav , višestruko nagrađivani splitski hotel, pripremio je niz primamljivih ponuda koje garantiraju sve gore navedeno uz neponovljive cijene!
Uz noćenje u prostranim i suvremeno opremljenim sobama s najljepšim pogledom na Jadranu, ovisno o vašim afinitetima, možete birati između tri dočeka:
poznavatelji vrhunske kuhinje i gastronomskih užitaka uživat će u dočeku u restoranu Spalatum uz šest slijedova delicija šefa kuhinje Tomislava Nikšića i majstorice slastica Eleonore Rekeće, vrhunska domaća i strana vina te savjete sommeliera i uz glazbu sastava Lite Motiv.

Ako pak želite iskusiti duh Dalmacije, Pivnica je definitivno pravi izbor uz bogat izbor dalmatinskih specijalieta na cjelovečernjem švedskom stolu, vrhunska hrvatska vina i uvijek dobro raspoloženi trio Sunny Day.

Kako u hotelu Le Méridien djeca do 12 godina odsjedaju besplatno, ovo je idealna prigoda za obiteljski odmor, a da bi vaš doček protekao u opuštenoj atmosferi, za djecu je organiziran poseban doček uz stručno osoblje, dječji meni i animatore.

Ponuda smještaja također je kreirana kako bi zadovoljila vaše potrebe, stoga možete birati između Zimskog paketa u kojem, uz noćenje i doručak za €72 po osobi, dobivate i jednu 45minutnu opuštajuću masažu te poklon bon kojeg možete iskoristiti u casinu hotela Le Méridien ili paket 100 za 100 u kojem bilo koju sobu ili apartman (ovisno o raspoloživosti) možete dobiti za €100 po danu.

Više informacija možete saznati na www.lemeridienlavsplit.com ili pozivom na 021/500-500.

Počnite planirati već danas..

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?