Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkrila astrologija

Rođeni vođe: Ovi horoskopski znakovi najbolji su šefovi na poslu

shutterstock
21.08.2020.
u 15:30

Svi ovi znakovi odlični su vođe, ali svatko ima različite karakteristike šefa.

Neki ljudi su rođeni kao vođe, dok drugi jednostavno nisu. Kada govorimo o dobrim vođama, mislimo na osobu koja je racionalna, logična i spremna na kompromis te brine o osobama koje se oslanjaju na nju. Prema astrologiji, neki horoskopski znakovi bolji su vođe nego drugi, prenosi Your Tango.

Ovan

Ovan je rođen da vodi. Kao prvi znak zodijaka utjelovljuju svaku osobinu koju bi "prvorođeni" želio. Oni su logični, odlučni i napreduju kada pomažu drugima da optimalno funkcioniraju. Ovan je znak koji razmišlja timski, a ne vodi ga vlastiti ego. Oni su često kreativni i inovativni genijalci. Ova kombinacija ih čini izuzetno moćnima jer mogu ostvariti nevjerojatne ideje. Općenito, možda nisu najtopliji vođe, ali oni su najučinkovitiji.

Djevica

Djevice su humanitarci. One vode s namjerom. Djevice postaju sjajni šefovi jer njihovi interesi nisu samo u razvoju proizvoda ili tvrtke. Djevice razmišljaju o široj slici. Iako ih njihova sklonost pretjeranoj analizi može činiti malo previše opreznima, oni su obično u stanju nadvladati probleme svojom strašću za pomoći drugim ljudima.

Strijelac

Strijelci su sjajni šefovi jer su najmanje skloni mikroupravljanju. Vjeruju u kreativnost i ideju da kad svaka osoba ispuni svoj potencijal, grupa funkcionira optimalno. Žele da naučite sami, mislite sami i budete neovisni. Oni su najmanje skloni brinuti se o problemima drugih ljudi; previše su zauzeti jer rade isto za sebe. U konačnici, Strijelci čine sjajne šefove jer daju potpunu slobodu, dok su još istovremeno usredotočeni i pravi vođe.

Vaga

Vage su fenomenalni šefovi. Bistri su i pošteni, možete im vjerovati da čine ispravnu stvar. Vage vole ljude, pa žele raditi s ljudima koje vole. Međutim, oni ne reagiraju dobro na sukob i često žele visok stupanj poštovanja i superiornosti. Ne reagiraju dobro na ljude koji su ratoborni ili nepošteni. 

Bik

Bik je najcjenjeniji šef. Bikovi su jako uporni da njihov posao bude onakav kakav su zamislili, a skloni su tvrdoglavosti i potencijalno mikroupravljanju. Kad napravite dobar posao, nitko vas neće pohvaliti kao Bik. Ako ste dio ekipe, Bik će se pobrinuti da to znate i učinit će sve što može da vas nagradi.Također će vam biti odan. Ali, općenito govoreći, Bik je netko kome možete vjerovati, pogotovo ako je i on razvio povjerenje u vas.

Video o pravilnom cijeđenju tjestenine izazvao burnu raspravu:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije