Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oduševio internet

Najbolji prijatelji: Dječak (2) se noću iskrade iz krevetića kako bi spavao sa psom

YouTube
20.07.2020.
u 11:20

Četverogodišnji pas i dvogodišnji dječak najbolji su prijatelji, a nerazdvojni su čak i dok spavaju.

Bokser Brutus i dječak Finn, koji nema još ni dvije godine, najbolji su prijatelji, a dječak bez njega ne može izdržati čak ni dok spava. Tako se svake noći probudi, iskrade iz svog krevetića i legne pokraj svog četveronožnog prijatelja.

Sve je snimila kamera za bebe koju su roditelji postavili u sobu kada su jedno jutro pronašli ovaj dvojac u psećem krevetiću. Finn se tako probudi tijekom noći, uzme svoju dekicu, izađe iz kreveta i pridruži se Brutusu u njegovom – na podu. Pas mu posluži kao jastuk, pa se tako osloni na njega i udobno smjesti. 

Pogledajte video:

Majka Paige iz Virginije rekla je za Bored Panda portal: "Finnov krevet, Brutusov krevet ili pod – nebitno je, njih dvojica uvijek spavaju zajedno."

"Prije je Brutus spavao na podu pokraj njegova kinderbeta, svake noći. Otkako je Finn prešao u krevetić, pas bi se navečer ušuljao kraj njega."

Roditelji misle da Brutus osjeća odgovornost za dječaka i da ga štiti.

Komentara 19

JA
Jennifer A.
17:11 20.07.2020.

Ovaj pas ima živaca.....pitanje do kada!?🙈

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
17:00 20.07.2020.

Koliko se namješta ja bih ga ugrizla!

Avatar crazy_bat
crazy_bat
16:02 20.07.2020.

Malom se ne spava, pa maltretira psa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije