Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najam plovila

Najam jahti u Hrvatskoj s Miomare Yachting

Najam jahti u Hrvatskoj s Miomare Yachting
Foto: Promo
1/9
01.12.2017.
u 09:09

Provedite opuštajući odmor na jedrilici uz vašu obitelj ili organizirajte zabavu na katamaranu sa svojim prijateljima.

Jeste li umorni od ležanja na plaži i prženja na suncu? Svaki hotel koji odaberete je poprilično sličan prethodnom? Najam jahti u Hrvatskoj je izvrsna opcija za vas ako želite maksimalno iskoristiti svoj godišnji odmor.

Provedite opuštajući odmor na jedrilici uz vašu obitelj ili organizirajte zabavu na katamaranu sa svojim prijateljima. Uživajte na kupanju u uvali kristalno čiste vode, pa dignite jedra i otplovite do sljedećeg otoka.

Zašto je jedrenje u Hrvatskoj tako zanimljivo?

Izaberite svoju jahtu između više od dvije tisuće jedrilica, katamarana ili motornih jahti. Odaberite rutu za jedrenje između tisuća otoka, nenastanjenih usamljenih uvala ili velikih otoka, starih, slikovitih gradova, te dobro opremljenih marina i luka.

Najam plovila u Hrvatskoj vam za sve to daje priliku. Klasičan odmor na moru je dobar, ali odmor na jahti još je bolji. Ako planirate odmor u Hrvatskoj, nemojte se ograničavati samo na jednu plažu: najam jedrilice u Hrvatskoj je vrlo razvijen i propuštanje ovakvog užitka bit će iznimno nerazumna odluka.

Foto: Promo

Ako želite ploviti na jahti, Hrvatska je najbolje mjesto. Kod nas možete birati između različitih početnih luka i marina koje se nalaze u blizini velikih gradova poput Pule, Zadra, Splita ili Dubrovnika. Možete birati između nekoliko tisuća jedrilica, katamarana, motornih brodova ili luksuznih jahti.

Mogu li se priuštiti iznajmiti jedrilicu u Hrvatskoj? Iznajmiti jedrilicu u Hrvatskoj nije skupo! Polazne cijene najam plovila nisu veće od cijena hotelskih soba.

Zašto odabrati Miomare Yachting?

Imamo individualan pristup prema svakom klijentu, njegovim potrebama i željama, veliko iskustvo u području nautike, razumijevanje specifičnosti Hrvatske obale i otoka, te posebno odmora na jahti, tim stručnjaka, besprijekornu uslugu i najviše kvalitete. Imamo iskustvo organiziranja jedrenja s djecom, te nudimo veliki izbor jahti različitih tipova za svačiji ukus.

Najam jedrilice bez skipera

Vi ste iskusni skiper s tisućama milja pod jedrima, ili ste možda upravo dobili svoju dozvolu za jedrenje i prvi put ćete sami upravljati plovilom? Hrvatska je najbolje mjesto za jedrenje i najam jedrilica bez skipera! Najam jedrilica bez skipera u Hrvatskoj vam daje mogućnost plovidbe sa svojom obitelji ili prijateljima, uz privatnost kao kod svoje kuće. Hrvatska je idealna zemlja za jedrenje, a ovdje ćete doživjeti doista nezaboravne trenutke.

Želite li ploviti jahtu, ali niste dovoljno sigurni i nemate dovoljno iskustva i samopouzdanja? Uzmite instruktora jedrenja! Iskusni skiper će vam dopustiti da sve radite sami, ali će biti tamo ako pogriješite da ispravi pogrešku. Bit će vam velika pomoć i za tjedan dana ćete dobiti puno iskustva i povjerenja, tako da sljedeći put možete jedriti sami.

Najam jedrilice sa skiperom

Razmišljate o iznajmljivanju jedrilice po prvi put, ali niste sigurni je li plovidba zaista sigurna? Najam jedrilice sa skiperom u Hrvatskoj je stvar za vas. Naši iskusni profesionalni skiperi znaju svaki kut Jadrana, sve poznate otoke i gradove, kao i tajna mjesta i skrivene uvale. Oni će učiniti da vaš odmor i jedrenje budu opuštajući i nezaboravan doživljaj. U našim rukama ste sigurni. Samo uživajte u pogledu, vjetru i kristalno čistom moru.

Foto: Promo

Kada jedrite sa skiperom, ne morate o ničem brinuti. Skiper će vam predložiti razne plovidbene rute i savjetovati o plovidbenom planu, slijediti vremensku prognozu, pronaći mjesto i marinu za vezivanje broda, a ako želite, može vam posavjetovati koji su najbolji restorani. Vaš je jedini posao uživati!

To nije sve. Ako želite, možete naučiti neke osnovne vještine jedrenja; kako dignuti jedra, kako kratiti jedra, kako usidriti brod ili kako povući sidreni konop? Također možete naučiti zanimljive priče o otocima, koje nisu napisane u vodičima.

U Hrvatskoj postoji mnogo dobrih skipera, ali ništa ne prepuštajte slučaju. Želite li imati najbolji odmor - izaberite jednog od najboljih hrvatskih skipera u kompaniji Miomare Yachting.

Najam jahti sa posadom

Posada je obično profesionalna ekipa sastavljena od skipera ili kapetana, hostese i kuhara. Oni su obično članovi jedne jahte, i bez se ne može unajmiti jahta. Također, na svakoj je jahti koja se iznajmljuje bez posade, moguće unajmiti posadu: samo jednog član posade ili čak dva ili tri.

Ako niste nikad probali unajmiti jahtu sa posadom u Hrvatskoj, sada je pravi trenutak. Profesionalna posada učinit će vaš odmor na jahti savršenim.

Koje su prednosti jahte sa posadom?

Skiper upravlja brodom, i njegova je riječ zakon. On će vam predložiti nekoliko zanimljivih ruta, prema vašim željama. On se brine o sigurnosti broda, putnika i svoje posade. On brine da sve ide glatko i čini da vaš odmor bude opuštajući, zanimljiv i nezaboravan.

Foto: Promo

Profesionalni kuhar priprema tri ukusna obroka dnevno: doručak, ručak i večeru. Uvijek je dobro napisati unaprijed svoj popis želja, tako da se kuhar može pripremiti i kupiti proizvode koje volite, pogotovo ako neke proizvode nije lako pronaći. Na brodu možete probati zanimljiva jela hrvatske kuhinje, ali i ukusna jela iz drugih kuhinja kao što su talijanska, kineska i duge. Kuhar također kupuje proizvode, pere posuđe, čisti kuhinju, ali pomaže i skiperu pri jedrenju, pristajanju ili bilo kojoj drugoj situaciji kada je potrebna pomoć.

Profesionalna hostesa pomaže obojici, skiperu i kuharu. Kada nema kuhara u timu na jahti, ona napravi jedan ili dva jednostavna obroka dnevno, ovisno o dogovoru. Kupuje hranu, pere posuđe, čisti unutrašnjost jahte, te služi hranu i piće.

Jedrilica ili katamaran?

Katamarani su prostrani, vrlo široki i udobni. Postoji više mjesta za sunčanje, a možete se sidriti i uploviti ​​u uvale gdje je more pliče i gdje se ljepše kupati. Jedrilice su elegantne, brze i možete bolje osjetiti more i vjetar.

Je li moguće brzo ploviti na katamaranu? Definitivno da! Ponekad kada druge jedrilice krate jedra na jakom vjetru, vi možete ploviti pod punim jedra i punom brzinom na katamaranu. Općenito, katamaran je brži na jakom vjetru od jedrilice. Jesu li jedrilice udobne? Da! Posebice velike jedrilice gdje možete imati više udobnosti nego na katamaranu. Zapravo, čak i male jedrilice pružaju dovoljno udobnosti. Ovdje su oprema i veličina vrlo važni.

Foto: Promo
Još jedna prednost katamarana je stojeća visina svih kabina, te što obično svaka kabina ima svoj tuš i wc, što obično nije slučaj kod jedrilica. Katamarani su obično bolje opremljeni, iako i neke jedrilice imaju punu opremu.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije