Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRAVILA

Nagradni natječaj „PISMO DJEDICI“

PISMO DJEDICI
10.12.2021.
u 14:00

Nagradni natječaj „PISMO DJEDICI“ počinje 10. prosinca 2021. i traje do 25. prosinca 2021.

Članak 1.

Prema ovim pravilima Večernji list d.o.o., Zagreb, Oreškovićeva 6H/1, OIB 92276133102, (dalje u tekstu: Priređivač) priređuje nagradni natječaj naziva „PISMO DJEDICI“

Članak 2.

Svrha nagradnog natječaja je prigodno darivanje djece povodom nadolazećih blagdana

Članak 3.

Nagradni natječaj „PISMO DJEDICI“ počinje 10. Prosinca 2021. i traje do 25. Prosinca 2021.

Članak 4.

Fond nagrada u nagradnom natječaju «PISMO DJEDICI» ukupno iznosi 3.992,00 kn s PDV-om, a nagrada je: Chocoland adventski kalendar, čija je cijena 4,99 kn s PDV-om. Nagradu nije moguće zamijeniti za novac. Sudionici koji sudjeluju u Nagradnom natječaju nemaju pravo zahtijevati drugačije nagrade ili u većim količinama od onih koje su navedene u ovim Pravilima. Priređivač nije odgovoran za korištenje nagrade nakon preuzimanja iste od strane dobitnika. Sudionici mogu biti sve fizičke osobe s prebivalištem u Hrvatskoj. Priređivač je ovlašten na temelju diskrecijske procjene u bilo kojem trenutku i bez obrazloženja diskvalificirati bilo kojeg sudionika ako isti krši zakonske propise koji su na snazi u Republici Hrvatskoj ili svojim postupcima narušava ugled ili šteti interesima Priređivača. Sudionici nagradnog natječaja, prihvaćanjem pravila sudjelovanja se u potpunosti odriču bilo kakvih potraživanja od Priređivača na osnovi naknade bilo kakvog oblika troška ili štete koja bi mogla nastati prilikom ispunjenja zadatka koji je propisan ovim pravilima.

Članak 5.

Pravo sudjelovanja u ovom nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, a koje u periodu trajanja natječaja odgovore na pitanje nagradnog natječaja „Gdje se nalazi snježni dom Djeda Mraza?“ putem sljedeće web lokacije: https://www.vecernji.hr/paketomat. Prvih 800 dobitnika koji točno odgovore na pitanje osvajaju nagradu

Članak 6.

Dobitnik će o dobitku i načinu preuzimanja nagrade biti obaviješten telefonski putem kontakata ostavljenih u prijavi na nagradni natječaj.

Članak 7.

Priređivač nagradnog natječaja osiguravaju nagradu i jamče dobitniku njenu isporuku.

Članak 8.

Ukoliko je dobitnik nagrade iz ove nagradne igre maloljetan na dan izvlačenja dobitnika, nagrada glasi na ime roditelja ili zakonskog skrbnika, te ju on i preuzima u ime dobitnika.

Članak 9.

Trenutkom preuzimanja nagrade, prestaju sve daljnje obveze priređivača nagradnog natječaja prema dobitniku.

Članak 10.

Sudionik koji sudjeluje u nagradnom natječaju prihvaća prava i obaveze iz ovih Pravila. Sudionici u nagradnom natječaju sudjelovanjem pristaju na prikupljanje, uporabu i objavu svojih osobnih podataka (ime, prezime, e-mail, kontakt broj), sukladno Pravilima o korištenju osobnih podataka niže. Navedeni podaci će biti upotrijebljeni za preuzimanje nagrade i direktni marketing, pod uvjetom da sudionici pristanu na primanje poruka marketinške prirode (newsletter).

Članak 11.

U slučaju da se u Nagradni natječaj uključi manje sudionika od broja nagrada koje su predviđene nagradnim fondom, dodijelit će se onoliko nagrada koliko je u nagradnom natječaju sudjelovalo sudionika.

Članak 12.

Nagradni natječaj može se prekinuti iz opravdanih razloga i u iznimnim okolnostima, zbog nastupa više sile. Sudionici će o prekidu nagradne igre biti obaviješteni putem dnevnog tiska.

Članak 13.

U slučaju spora između Priređivača i sudionika ovog nagradnog natječaja nadležan je sud u Zagrebu.

Zagreb, 9.12.2021.

Pravila o korištenju osobnih podataka

Sudjelovanjem u nagradnom natječaju „PISMO DJEDICI“, koji se održava od 10. Prosinca 2021. do 25. Prosinca 2021. i davanjem izričite privole kao sudionik i davatelj osobnih podataka izričito pristajem i slobodnom voljom ustupam podatke iz obrasca za prijavu (Ime, prezime, e-mail adresa i telefonski broj/broj mobilnog telefona) trgovačkom društvu Večernji list d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1 te HP-Hrvatske pošte d.d. sa sjedištem u Zagrebu, Jurišićeva 13, OIB: 87311810356, kao voditeljima obrade osobnih podataka. Navedene će podatke trgovačko društvo Večernji list d.o.o. i HP-Hrvatska pošta d.d. obrađivati u svrhu proglašenja dobitnika nagradnog natječaja te slanja informacija davatelju osobnih podataka o proizvodima i uslugama trgovačkog društva HP-Hrvatska pošta d.d. , i to putem e-maila ili mobitela. Pohrana i obrada osobnih podataka vršit će se tijekom perioda trajanja nagradnog natječaja, od dana zaprimanja Vaših podataka. Također, dajem izričitu privolu i pristajem na objavu podataka dobivenih putem natječaja, na internet stranicama društva Večernji list d.o.o. U slučaju promjene bilo kojeg Vašeg osobnog podatka molimo Vas da o promjenama obavijestite Večernji list d.o.o. slanjem e-mail obavijesti na zop@vecernji.net kako bismo ispravili ili ažurirali Vaše osobne podatke. Ovim putem Vas obavještavamo kako imate pravo povući danu privolu u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično, na način da se obavijesti Večernji list d.o.o. u pisanom obliku na adresu Oreškovićeva 6H/1, 10010 Zagreb s napomenom „odjel marketinga GDPR“, elektroničkom obliku na zop@vecernji.net. Nadalje, po primitku izjave o povlačenju privole, pisanim putem ćemo potvrditi primitak, a osobni podaci koji su obuhvaćeni izjavom o povlačenju se više neće obrađivati počevši od datuma povlačenja privole. Napominjemo kako sve obrade i/ili prijenosi učinjeni do datuma povlačenja privole i dalje će ostati pravno valjani. Osim prava na povlačenje privole, u skladu s važećim propisima o zaštiti podataka, imate pravo na pristup i potvrdu od Večernji list d.o.o. u vezi s osobnim podacima, pravo na ispravak, pravo brisanja ("pravo na zaborav"), pravo na ograničenje obrade, pravo na prenosivost podataka te pravo na prigovor. Također, imate pravo podnijeti pritužbu Agenciji za zaštitu osobnih podataka, Martićeva ulica 14, Zagreb, ili putem elektroničke pošte na adresu: azop@azop.hr. Više informacija potražite u Politici zaštite privatnosti dostupnoj na www.vecernji.hr.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije