Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Super trik

Na tavi su ostale zagorene mrlje? Uklonite ih brzo i lako - vrećicom čaja

TikTok
10.02.2021.
u 16:24

Ostavite tave 15 minuta da se namaču i zatim u samo nekoliko sekundi uklonite mrlje.

Ribanje zagorenih tava i lonaca je, bez dileme, najgori dio u procesu kuhanja. Ipak, Lynsey Crombie poznatija kao Queen of Clean, otkrila je da postoji jedan trik koji taj mučni posao može olakšati. 

Ova mama troje djece je na svom Instagram profilu, gdje je prati više od 219 tisuća ljudi, pokazala kako oprati zagorene tave uz pomoć vrećice čaja - i zaista, trik djeluje, prenosi The Sun.

Pogledajte super jednostavnu metodu kako savršeno razbiti jaje u tavu!

Sve što trebate napraviti jest staviti malo vode u tavu i dodati novu, a može i već korištenu, vrećicu čaja - nebitno kojeg. Ostavite je 15 minuta da 'odradi posao', a nakon toga uklonite vodu i uklonite spužvom zagoreni dio.

Patite se s čišćenjem i režete ga na kolutove? Ma ne, pogledajte kako se jede ananas:

1/2
Ključne riječi

Komentara 1

NE
Nepokolebljiv
20:50 10.02.2021.

Odlican “trik” radi 100% i bez struganja! Na zagorenu tavu njezno razmazati pola case proljeva!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije