Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
britvicu u ruke

Na sunce bez dlačica! Proljetno sunce zahtijeva glatke noge

Zadar plaža (1)
Foto: Filip Brala/PIXSELL
21.03.2014.
u 12:55

Najpogodniji dijelovi tijela za brijanje su noge i područje ispod pazuha, kao i bikini zona.

Iako žene zimi često znaju zanemariti brijanje, proljetno sunce zahtijeva redovitu depilaciju. Haljine koje su must have i ove sezone ne dopuštaju višednevne dlačice.

Stoga, britvicu u ruke i zablistajte u najblistavijem ruhu - čistoj i glatkoj koži.

Zašto je brijanje idealno za toplije dane?

Brijanje je najbolji izbor kada si ne možemo priuštiti ni dvodnevne dlačice. Tehnologija britvica uvelike se razvila tako da je prilagođena i ženama s najosjetljivijom kožom.

Najpogodniji dijelovi tijela za brijanje su noge i područje ispod pazuha, kao i bikini zona.

Britvicu bi trebalo mijenjati barem nakon svakog trećeg korištenja, a uz britvicu koristite i odgovarajući gel/kremu za brijanje.

Najbolje brijanje

Svakako pripremite kožu za brijanje. Nikako ne preporučujemo korištenje britvice na suhoj koži. Kožu prije brijanja natopite toplom vodom te potom nanesite sredstvo za brijanje. Odaberite britvicu s više oštrica kako ne biste morali više puta prelaziti po istom području i na taj način dodatno iritirali kožu. Što je više oštrica, to bolje za vašu kožu!

Nikako ne preporučujemo depilaciju na suhu kožu, pogotovo ako imate tamne dlačice i osjetljiviju kožu.

Ukoliko se ne depilirate često, preporučujemo da to nikako ne radite "pet minuta" prije spoja, već primjerice ujutro, ukoliko je dogovor navečer, da ostavite koži dovoljno vremena da se smiri.

>>Uz naše savjete lako ćete savladati i depilaciju bikini zone

>>Madonna objavila 'dlakavu' fotku: Nisam se obrijala i baš me briga

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije