Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne zna što napraviti

'Na erotskoj stranici ugledao sam svoju djevojku kako se seksa s dva muškarca...'

shutterstock
10.03.2020.
u 20:00

Djevojka mu je priznala da je imala trenutke kad je bila divlja i nezaustavljiva, kao i afere s nekoliko sumnjivih muškaraca

Napisao je: "Imam 26 godina, a sa svojom djevojkom sam šest mjeseci u vezi. Ona ima 25 godina i priznala je da je imala trenutke kada je bila divlja i nezaustavljiva. Rekla je kako je imala afere s nekoliko sumnjivih i loših muškaraca. Ona je predivna djevojka i jako sam ponosan što sam s njom, jedino što nam je seks dosadan i nezanimljiv."

Pogledajte razmišljanja mladih u Hrvatskoj te kakvog partnera žele:

Kaže kako se potrudio učiniti njihov seks zanimljivijim i uzbudljivijim. Isprobavao je razne poze, kupovao joj razne igračke i seksi donje rublje, ali ništa nije funkcioniralo. Jednu noć kad nje nije bilo doma, bio je na stranici s erotskim filmovima i ugledao svoju djevojku. "Ugledao sam svoju djevojku u seksi kostimu medicinske sestre koja se seksa s dva muškarca. Idući dan sam je pitao u vezi toga i odmah je priznala sve. Bio je to jedan od onih loših muškaraca s kojim je bila u prošlosti", rekao je.

Nije ga smetalo što je snimila taj film, ali smetalo ga je što je s nepoznatim muškarcima bila spremna na probavanje različitih novih i uzbudljivih stvari, ali to nikada nije htjela s njim napraviti. Njegova djevojka mu je rekla da se od tada promijenila i više se ne osjeća ugodno raditi takve stvari, a sada ovaj muškarac pita Deidre riješiti taj problem.

Deidre mu je odgovorila: "Rješenje je da ti promijeniš način na koji razmišljaš o seksu. Tvoja djevojka bila je iskrena s tobom i možeš joj vjerovati. Ona je u prošlosti bila drugačija, a i nije sve u igračkama i pozicijama. Vaša veza je još na početku i sve što možeš sada napraviti je naučiti kako ju seksualno zadovoljiti, a kasnije u vezi možete pričati o uzbudljivijim stvarima."

Pogledajte kako Hrvati povećavaju penis bez odlaska pod nož:

Ključne riječi

Komentara 4

5S
505.scrtom
22:20 10.03.2020.

Pokušaj sada i ti to isto napravit a ona neka gleda ,mi muškarci smo sada ravnopravni.

DU
Deleted user
07:17 11.03.2020.

Cura za poželjeti, kao i mladoženja. A Deidre je dala nezamijenjivi komentar, doprinjela je cijelojsituaciji na najbolji mogući način. Možda je još jedino Bracu sa Srebrnjaka trebalo pitati.

BA
Bow_Arrow
06:56 11.03.2020.

Ma zeni to odmah, fina i postena cura....top !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije