Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
i krigla na dar

Na Oktoberfest u specijalnim tenisicama, evo po čemu su posebne

07.09.2017.
u 12:18

Najnoviji model tenisica je u smeđoj bavarskoj “lederhosen” boji s natpisom “prost” – što znači živjeli na njemačkom.

Oktoberfest, poznati münchenski pivski festival na kojem se svake godine popije više od sedam milijuna litara piva, što često završi i “pivskim” nezgodama, započinje za nekoliko tjedana i tvrtka Adidas tim je povodom proizvela tenisice kako bi olakšala nevolje onima koji previše popiju.

Novi model tenisice koji je ova njemačka tvrtka lansirala ne samo da je inspiriran festivalom u Münchenu nego je i otporan na pivo, povraćanje i sve druge tekućine. Izrađene od najfinije kože Adidas München tenisice spremne su na sve nepogode koje prate pretjerano konzumiranje alkohola.

Najnoviji model tenisica je u smeđoj bavarskoj “lederhosen” boji s natpisom “prost” – što znači živjeli na njemačkom.

Par ovog jedinstvenog modela tenisica za istinske ljubitelje piva prodaje se po cijeni od 200 eura (1500 kuna), i uz tenisice kupac dobije i kriglu ukrašenu bavarskim plavo-bijelim kockicama kako bi se osigurala potpuna zabava na festivalu piva.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije