Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modni diktat bez granica

Na naslovnici glava Demi Moore, a tijelo manekenke Anje Rubik

DEMI MOORE
26.11.2009.
u 14:50

Šokirana prozivkom, slavna glumica je na optužbe modnih kritičara odgovorila da je svaki komadić tijela njezin te da su ljubomorni idioti koji je pokušavaju sabotirati.

Tijelo glumice Demi Moore ponovno je podiglo mnogo prašine. Ljepotica koja kao da je imuna na godine osvanula je na naslovnici posljednjeg broja slavnoga modnog magazina W u haljini koju potpisuje modna kuća Balmain.

Odmah poslije lansiranja naslovnice na Twitteru, na kojem je i sama Demi aktivna članica, počelo se govorkati da tijelo na naslovnici nije njezino, nego da su majstori photoshopa Deminu glavu “nalijepili” na tijelo manekene Anje Rubik koja je na predstavljanju kolekcije nosila istu haljinu.

Na optužbe je odgovorila i sama glumica, koja je oštro demantirala tvrdnje rekavši:

– To sam ja; doduše, posljednjih sam tjedana na jakoj redukcijskoj dijeti pa sam dodatno smršavjela, ali vjerujte, svaki je komadić tog tijela moj – istaknula je Demi.

No novi je izazov brzo stigao iz branše. Slavni fotograf Anthony Citrano kaže da će darovati pet tisuća dolara u humanitarne svrhe ako Moor dokaže da je uistinu riječ o njezinu tijelu.

– Nemoguće je da joj tijelo tako izgleda; uostalom, svaki će pažljiviji gledatelj vidjeti da haljina strši u zraku jer nedostaje komad boka – oštar je u svojoj procjeni Citrano.

Isprovocirana njegovim i sličnim tvrdnjama, glumica je sve nevjernike proglasila – ljubomornim idiotima dodavši da se cijeli život brine o svom izgledu i da ga održava napornim vježbanjem. (ms/VLM)

Ključne riječi

Komentara 1

DA
danebi
09:21 28.11.2009.

Eh, kojeg li cuda! Pokazite mi jednu fotografiju \"slavnih\" koja nije dobro \"obradivana\" kompjuterom prije nego li se objavila....pardon, ima i takvih: to su one na kojima se te ljepotice niti same nebi prepoznale, \"uhvacene\" bez sminke, frizure i u kucnoj odjeci.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije