Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Festival Eroticland u Celju

Na najvećem erotskom festivalu u regiji gosti i - Hrvati!

Foto: pixsell
1/2
28.11.2019.
u 14:55

Sajam u Celju, poput onog na zagrebačkom Velesajmu, uz niz sajmova svake godine - od auto-sajma, industrije, energetike, kulinarstva, flore, alternativne medicine organizira i - sajam za odrasle. Eroticland.

Nešto drugačije od onoga na što su posjetitelji navikli vidjeti na sajmovima. Posljednji vikend u mjesecu, u petak i subotu 29. i 30 studenog održava se tradicionalan sajam sLOVEerotika, već 11 godinu zaredom.

- Koncept je poptuno nov, takvog festivala nema nigdje u Europi - kazao je Roman Fileš, jedan od organizatora Erotclanda.

Na šest pozornica posjetitelji će moći vidjeti seksi radionice, kutak svingera, erotske emisije, tantričke iskustva, ali i - seks uživo.

Foto: pixsell/KOLAŽ

Voditeljica projekta Katja Goršek najavljuje:

- Cilj festivala je da se posjetitelji osjećaju kao kod kuće, da u društvu prijatelja ili svojih partnera i supružnika, uživaju u vizaulnim događanjima. Novi koncept odmaknuo se od dosadašnjeg klasičnog sajmenog događanja i otvara vrata novom spektaklu i zabavi, te seksi-šou. Za posjetitellje pripremamo dvije nezaboravne večeri s scenografijom i audo-vizualnim šoom, koji će izgledati kao događanje u disko klubu ili kakvom velikom koncertnom događanju - najavili su organizori.



Ponose se što na ovogodišnji Eroticland stiže kao gost Talijan Rocco Siffredi, najpoznatija zvijezda filmova za odrasle koji je u karijeri snimio preko 1.300 filomova te je najpoznatiji glumac toga žanra u svijetu.

Foto: pixsell/KOLAŽ


- Pripremit ćemo nešto što nećete moći kod kuće - najavio je Siffredi.



Posjetitelji dolaze iz Italije, Austrije, Mađarske, Srbije, a posljednje godine na sajmu je bilo preko 10.000 posjetitelja, a među njima su i mnogobrojni Hrvati. Cijene ulaznica kreću se od 22 eura.

Reportažu i galeriju s prošlogodišnjeg sajma možete pročitati ovdje.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Mentat
Mentat
19:14 28.11.2019.

A u svakom žitu kukolja. Ili ih izvezemo u Srbiju, ka Nives, Februar, Vučković ili ovi zagoreni odu u Zloveniju.

Avatar EtTore
EtTore
13:34 02.12.2019.

Bice kurblanja!

VO
vorda400
19:05 28.11.2019.

Kako to pa kaj Hrvati nisu doma sa Biblijom u ruci nije vrag da ovaj konzervativan narod obilazi ovakve sajmove

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije