Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prava prilika

Na jesenskim akcijama može se uštedjeti i do 30 posto

'26.09.2012., Zagreb - Nocni shopping i snizenja po ducanima privukli su kupce u centar grada. Photo: Igor Kralj/PIXSELL'
Foto: 'Igor Kralj/PIXSELL'
1/7
25.10.2012.
u 14:00

Prigodni popusti mogu se već naći svuda, a česti su i darovi za kupce. Isplati se kupovati na sniženjima

Dobar kaput, kvalitetne čizme i zanimljiva torba trebali bi biti u svakom ženskom ormaru i ove jeseni i zime.

Još kad se sve to i prije sezone može povoljnije kupiti na rasprodajama, zadovoljstvo je potpuno. Trgovački centri već su sada krcati različitim akcijama, posebnim ponudama, prigodnim popustima, darovima za vjerne kupce, a sniženja su uglavnom do trideset posto na nove kolekcije. No, opasnost kupovanja po akcijskim cijenama gomilanje je nepotrebnih pomodnih stvari koje idućih sezona vrlo vjerojatno nećete ni pogledati.

Oprezno sa sniženjima

– Na sniženjima se uvijek isplati kupiti dobar klasični komad kao što je kaput u boji devine dlake, velika crna torba i jahaće čizme. Nikako ne treba kupovati komade koji su super moderni ove godine jer je šansa da ih više nikada nećete odjenuti kad dođe do generalnog zasićenja – upozorava stilist Ivan Friščić.

Ako planirate i želite pametno uložiti novac u obnavljanje zimske garderobe dok je još u prodavaonicama izbor velik, onda neka se tu svakako nađe i pletivo.

– Isplati se kupiti visoke čizme na punu petu koje ćete nositi više godina, skinny crne traperice, dugi kaput koji nije strukiran (može i kaput s pelerinom) ili baloner te crni ili sivi nestrukiran sako – objašnjava Ivan Friščić.

Među prilikama koje se isplati iskoristiti ovog tjedna svakako je i ona Sportina grupe, a u njihovim trgovinama (Parfois, Marx, Six...) do 28. listopada za kupljena dva artikla treći dobivate na dar.

Majice od 35 kuna

Za one koji žele povoljno proći u šopingu, nezaobilazan je i H&M koji kupce mami niskim cijenama marama, topića, majica i košulja, a mogu se kupiti već po 35 kuna. U popularnom Gapu također je akcija, a za kupnju jednog artikla na drugi možete dobiti popust od pedeset posto.

Ni muškarci nisu zakinuti kada je akcijski šoping u pitanju pa tako Varteks do 30. listopada daje dvadeset posto popusta za kupnju odijela Di Caprio ili Varteks pri čemu ostvarujete i dodatni benefit – kupon s dvadeset posto popusta za kupnju muškog ili ženskog kaputa Di Caprio ili Varteks.

Trgovine Watch Centar do 31. listopada imaju trideset posto popusta na satove Marc Ecko i Gc uz gotovinsko plaćanje.

U prodavaonici Nine West u povodu otvaranja u Arena Centru imaju popust od dvadeset posto na cijeli asortiman obuće, a akcija vrijedi do nedjelje.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
08:33 26.10.2012.

Sniženje od 30% nije sniženje već ****. Sniženje od 70-80% se zove SNIŽENJE, a tog u Hrvatskoj nema.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije