Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Za robove"

Na Airbnb.com iznajmljuje se sado-mazo kavez u kojem nema ničega

Foto: Airbnb
1/3
13.11.2018.
u 10:10

Na ovoj web stranici u trenutku možete pronaći predivnu kućicu, lijep apartman u centru, ali evo čini se i da su fetišisti došli na svoje

U Australiji se iznajmljuje "tamni, hladni, usamljeni zatvor" za 150 australskih dolara ili otprilike 700 kuna. Piše da je dostatno za jednu osobu, s jednom sobom, jednim toaletom i wireless internetom. Ali doslovno je to samo jedan kavez. 

"U kavezu se nalazi jedna deka, boca s vodom i jedna prazna boca za nuždu", piše u objašnjenju. "Nema kreveta, mjesta za sjedenje..." 

Vlasnica sadomazo kaveza rekla je da ne dozvoljava zabave, nikakve evente i naravno zabranjeno je za djecu. Za koga je prikladno? Ako pitate vlasnicu, Liz, onda je to za "robove, biznismene, prevelike egoiste..."

Osim toga, na Airbnb-u je napisala da su njeni gosti više nego sretni. "Oni koji su stigli preko moje web stranice, već su isplanirali povratak", rekla je za VICE, a rekla je da je jedna osoba ostala 17,5 sati. 

Kavez se nalazi u Lizinoj garaži, a unutra je stavila i kameru kako bi mogla "držati na oku" svakog tko tamo odsjeda. Osim toga ima i "walkie talkie" kako bi razgovarala s gostima. 

Foto: Airbnb

"Ne rade previše", kaže. "Leže, sjede... Ovo im je bijeg od stvarnosti, neki način rješavanja stresa."
Još uvijek nitko nije rezervirao kavez preko Airbnb-a i nije sigurna koliko će biti popularno, ali na svojoj web stranici već ima stalne klijente. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije