Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koliko godina imate?

Muškarci su opsjednuti ženskim grudima? Ne, ako su u ovoj dobnoj skupini

grudi
Foto: Thinkstock
1/6
18.08.2017.
u 11:03

Oblinama, barem kad je riječ o ženskim grudima, nisu fascinirani muškarci mlađih generacija.

Muškarce su oduvijek fascinirale ženske obline. Iako su mnoge žene kao percepciju savršenog ženskog tijela usvojile manekenski tip građe, muškarci tvrde kako ne vole premršave žene te da one trebaju imati – obline. 

A oblinama, barem kad je riječ o ženskim grudima, nisu fascinirani muškarci mlađih generacija. 

Istraživanje je pokazalo da muškarci od dobi od 18 do 25 godina ipak nisu toliko zadivljeni tim dijelom ženskog tijela. Zaključak je to izveden nakon istraživanja koje je pokazalo da ta dobna skupina za 20 posto manje pretražuje online sadržaj na kojem se prikazuju ženske grudi. 

Sasvim suprotno je kod muškaraca starije dobi. Oni u dobnoj skupini od 55 do 64 godine za 17 posto više pretražuju sadržaj u kojem mogu vidjeti gole ženske grudi, pokazalo je istraživanje koje je proveo Pornhub. 

Komentara 9

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
17:48 18.08.2017.

danasnji klinci sve neki pederčići...

JU
jurajuric116
11:59 18.08.2017.

ma rupa je rupa... neke imaju bolje sise, neke bolje dupe, neke su prelijepe u licu, neke imaju pipicu ko iz bajke. ja si na svakoj najdem nekaj kaj me "digne". jer kak veli narodna poslovica "od birača, nema jebača"

Avatar 123456
123456
17:52 18.08.2017.

linda lupaš gluposti! Svi muškarci naravno ako su zdravi i te kako su fascinirani ženskim grudima (sisama - grudi su jedno, a sise su drugo!)! Mala mani se ćorava posla i piši o kuhinji!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije