Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za samce

Muškarci vam sve rjeđe prilaze? Krenite u potragu za dečkom… same!

Upucavanje, žena, sama
Foto: Thinkstock
05.02.2014.
u 21:00

Žene kada su sa prijateljicama znaju biti grube i nepristojnije nego kada su same.

Ljudima danas postaje sve teže pronaći partnera, pokazuju istraživanja.

Veliki broj singl muškaraca i žena kažu da jednostavno ne postoji mjesto gdje mogu upoznati ljude, družiti se i stupiti u kontakt s njima, kako bi mogli započeti romansu.

Iako su klubovi, kafići i barovi po pravilu mjesta gdje se ljudi upoznaju, žene kažu da im muškarci sve manje prilaze. Pokazalo se da je muškarcima neugodno prići djevojkama kada izađu s prijateljicama, jer se plaše da upoznavanje neće dobro proći.

Što se također pokazalo kao točnim, jer žene kada su sa prijateljicama znaju biti grube i nepristojnije nego kada su same.

Dakle, ukoliko želite naći dečka, izađite sami, koliko god vam se ta ideja činila nevjerojatno. Naravno, odaberite poznato mjesto na kojem se osjećate ugodno!

>>Žene više vole namrgođene tipove, a muškarci nasmijane žene jer su - ponizne

>>'U potrazi sam za blagom. Mogu li ga potražiti oko tvojih grudi?'

Komentara 1

IM
Immanuell
13:33 06.02.2014.

Pa je..... Obično žena u društvu prijateljica, muškarca koji ima dovoljno muda da joj u takvoj situaciji priđe, nastoji na neki način ismijati. Nikad mi to nije bilo jasno i neće. Nabacuju se nekakve fore i štosovi, a sve u peckavom tonu, često i neukusno i vrlo uvredljivo. Nekome tko je izašao van da se zabavi i malo druži zbilja nije stalo do takvih grubih igara, nitko ne želi otići na spavanje povrijeđen.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije