Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobro je znati

Muškarci se skrivaju od svojih žena u toaletu, a evo i zašto

Shutterstock
15.09.2019.
u 07:17

Mnogo muškaraca voli biti samo i imati vrijeme za sebe, a kupaonica je izvrsno mjesto da se to i ostvari

Istraživanje je provedeno 2018. godine, a ispitano je 1 000 muškaraca koji su priznali koliko vremena provode skriveni u toaletu i rezultati su nevjerojatni. Naime, muškarci godišnje provedu sedam sati u kupaonici, piše Mirror. 

Foto: Shutterstock

Na pitanje zašto se toliko zadržavaju u ovoj prostoriji, najčešći je bio odgovor da žele pobjeći od partnerice koja ih stalno gnjavi, dok su drugi priznali kako se skrivaju od djece, a treći koriste priliku da budu na mobitelu više vremena

Čak 45 posto njih je priznalo kako nikada nema dovoljno vremena za sebe, a od njih četvrtina kaže kako ih supruga ne razumije pa žele malo biti sami. 

Pogledajte ljubavne savjete s Trešnjevačkog placa: 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
07:29 15.09.2019.

7 sati u kupaonici???? veču glupost nisam do sada pročitao.Ja nisam čistunac a opet provedem za svako tuširanje minimalno pola sata i tako barem tri puta na tjedan.Pa koliko je to godišnje.???Na kraju krajeva što je tu čudno što muškarac ide u kupatilo i koliko vremena provede??? Učinite paralelu s ženama u kupatilu.I muškarac se ne skriva od žene u kupatilu nego ode prošetati psa ili u kafić..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije