Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrili s ponosom

Muškarci priznali: I mi radimo ove `ženske` stvari

Kupka
Getty Images
29.01.2019.
u 09:44

Znate li one situacije za koje se nadate da vaš partner ili partnerica neće nikada slučajno otkriti u društvu drugih?

Jeste li se ikada zapitali "krade" li vaš muškarac vašu britvicu ili kremu za lice? Ako niste, vjerojatno ste stava da je sasvim svejedno brije li se ružičastom britvicom ili crnom, primjerice. A hidratacija i njega kože ne bi trebala biti rezervirana samo za žene. No, znate li one situacije za koje se nadate da vaš partner ili partnerica neće nikada slučajno otkriti u društvu drugih?

Brojni muškarci na Redditu su otkrili što potajice, ili javno rade ili koriste, a vjeruje se da je "rezervirano" samo za žene. 

Pogledajte i galeriju Promjena frizure ovimje muškarcima donijela nevjerojatne transformacije

Kupka
1/24

Jedan je muškarac otkrio kako ženi "krade" banana jastuk. Riječ je o jastuku koji žene najčešće upotrebljavaju za vrijeme trudnoće kako bi udobnije spavale ili za dojenje novorođenčeta. Ipak, čini se kako su dobrobiti ovog jastuka otkrili i muškarci. I da, daju jastucima ženska imena i poneki ih nazivaju svojim "drugim suprugama". Osim za ugodnije spavanje, muškarci savjetuju ako su ih koristili i za držanje daljinskog upravljača, tanjura s hranom i sl.  Oni koji nisu znali za "dobrobiti" uprabe ovog "ženskog jastuka", poučeni savjetima ostalih muškaraca, napisali su kako već danas naručuju sebi barem jedan. 

Card

Jedan je muškarac započeo raspravu o šećernom pilingu koji je upotrijebio za vrijeme tuširanja, a nakon čega "običan sapun" za njega više nikada nije bio prvi izbor. Muškarci koji nisu znali o čemu se radi, upitali su ga za savjet, a osim odgovora gdje kupiti i koje sastojke mora imati, pokazalo se i da neki muškarci znaju mnogo više o njezi kože nego bismo mogli pomisliti. Dok je jedan savjetovao da se piling - gelom za tuširanje može namazati cijelo tijelo i lice, drugi je ipak savjetovao kako bi bilo poželjno izbjegavati lice jer je koža lica tanja te je potrebno za to područje koristiti druge proizvode namijenjene takvoj koži. 

Jedan je čak naveo kako ne treba tršiti mnogo novaca za skupocjene proizvode jer takav piling možete napraviti i sami. Treba vam malo ulja, primjerice kokosovog, ubacite zrnca šećera i nekoliko kapi esencijalnog ulja po želji...

Card

Muškarac nadimka sickened1, otkrio je kako je on bio taj koji je ostao kod kuće i brinuo se o kućanstvu dok je njegova supruga, visoko obrazovana, odlazila na posao. S vremenom je naučio kuhati, obavljati kućanske poslove, brinuti se o vrtu i biljkama, ali i šiti i raditi sitne krojačke popravke na odjeći. Priznao je i da koristi njenu kremu za lice, ali i šampon za kosu jer ljepše miriše. Naveo je i da ima dugu bradu, vozi motor, svira gitaru i nosi poderane traperice i motociklističke čizme. 

Jedan je ribolovac otkrio kako voli nakon napornog i stresnog dana, leći u kadu, napuniti je toplom vodom i mirisnim solima te pjenušavom kupkom. 

Kupovina aromatizirane mineralne vode za mnoge je muškarce "ženski posao" jer mnogi smatraju da to nije piće za muškarce. Zašto i oni ne bi uživali u mineralnoj vodi s okusom jagode, zapitao se jedan muškarac koji kupuje i pije aromatiziranu vodu. 

Pogledajte i video Reakcija djevojčice kada ugleda oca bez brade

Komentara 1

ZI
zip123
10:13 29.01.2019.

U moje vrijeme su imali svoje britvice za brijanje i pjenu.I isli na regrutaciju a ne na depilaciju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije