Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
alkohol i spol

Muškarci piju jer su ljuti, dok su žene depresivnije dan nakon

partneri, par, večera, alkohol, čaša (1)
Thinkstock
30.07.2013.
u 12:52

Pripadnici oba spola iizjavili su da se osjećaju nesretnijima dan nakon pijančevanja, ali žene to stanje osjećaju mnogo intenzivnije..

Muškarci i žene na različite načine reagiraju na neke situacije, pa tako i na alkohol, odnosno zašto će ga piti i koliko će ga dobro podnijeti. Studija sveučilišta Vermont pokazala je da muškarci piju više kad su ljutiti, dok žene piju i kad su dobro raspoložene i kad nisu.

Također, postoji drugačija percepcija toga kako se osjećamo dan nakon noćnog izlaska podebljanog alkoholom. Iako, su i muškarci, uz neizostavni mamurluk, skloni osjećati se tužno, žene dan poslije postaju depresivnije i emotivnije, piše Daily Mail.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije