Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ogledalce, tko je najljepši na svijetu?

Muškarci od svojih partnerica posuđuju pincetu i kremu za lice

kozmetika
Biovega
25.01.2010.
u 13:50

Svaki deseti muškarac posuđuje kozmetiku od svoje partnerice kako bi izgledao ljepše i bolje, pokazuju to šokantni rezultati najnovijeg istraživanja provedenog na 2000 muškaraca.

Svaki deseti muškarac posuđuje kozmetiku od svoje partnerice kako bi izgledao ljepše i bolje, pokazuju to šokantni rezultati najnovijeg istraživanja.

Jedno je od najpopularnijih kozmetičkih pomagala među muškarcima pinceta, a u stopu je prati krema za lice. Usto, gotovo trećina muškaraca priznaje da koristi najmanje tri kozmetička proizvoda koje posuđuju od svojih žena ili djevojaka.

Ono što nikada ne bi uzeli od žene jest  “pegla” za kosu, krema za samotamnjenje, lak za nokte i maskara.

Trećina muškaraca, od dvije tisuće ispitanih, kaže da kozmetiku svojih partnerica posuđuje u tajnosti, iako 31 posto žena tvrdi da su ih uhvatile na djelu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije