Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOKANTNO OTKRIĆE

Muškarci nisu toliko dobri u krevetu kao što misle

seks
Photos.com
07.10.2010.
u 12:26

Čak 85 posto muškaraca tvrdi kako je njihova posljednja partnerica doživjela orgazam, no samo ih je 64 posto to uistinu i potvrdilo.

Većini žena ova vijest i neće biti preveliko iznenađenje! Naime, američki su znastvenici ustvrdili kako muškarci smatraju da su bolji u krevetu nego što to uistinu jesu. Prema rezultatima provedene studije, čak 85 posto muškaraca tvrdi kako je njihova posljednja partnerica doživjela orgazam, no samo ih je 64 posto to uistinu i potvrdilo.

Upravo zbog toga znanstvenici za takozvani orgazmički jaz krive muškarce kojima je dovoljno samo zadovoljiti sebe. U prilog tome ide i zaključak provedene studije koju je proveo National Survey of Sexual Health and Behaviour kako muškarci češće doživljavaju orgazam kada seksualni odnos uključuje vaginalnu penetraciju, dok je ženama lakše postići orgazam na druge načine. 

Istraživački tim sa Sveučilišta Indiana među gotovo šest tisuća ispitanika u dobi od 14 do 94 godine došao je do zaključka kako se većina muškaraca u svojim odnosima drži rutine, iako ima i onih koji vole eksperimentirati.

Tijekom istraživanja sedam posto žena i osam posto muškaraca izjasnili su se kao biseksualci, a zabilježeno je oko 41 različita kombinacija seksualnog čina.

- Glavna stvar koju smo željeli dati do znanja jest da je seks puno više od vaginalne penetracije - objasnio je autor studije Michael Reece, ravnatelj Centra sa promociju seksualnog ponašanja Sveučilišta Indiana, te dodao kako mu je drago što postoje i ljudi koji vole raznolikost u svojim seksualnim životima.

Ključne riječi

Komentara 20

ST
stela
12:45 07.10.2010.

\"Većini žena ova vijest i neće biti preveliko iznenađenje!\" lol, istina. mada ne treba ni samo muskarce krivit za te njihove iluzije. zene cesto glume pa nije ni cudo da su decki u zabludi.

PP
pp
12:47 07.10.2010.

ko je njima kriv šta ne mogu doživjeti orgazam? jel krenemo u isto vrijeme? to kaj smo mi bolji jeb*** pa nam kraće treba do orgazma to ni naš problem...

AN
AnNa009
14:40 07.10.2010.

Muskarci su nesposobni za ista ako im se TOCNO ne kaze sta da rade. Onaj koji zna odmah, neka mu je rekla prije vas :)))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije