Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
preveliki pritisak

Muškarci koji pokušavaju začeti s partnericom češće će varati

par
Thinkstock
21.05.2012.
u 16:14

Najjednostavnije - muškarcima takav seks postaje \'bračna obaveza\' u kojoj ne nalaze zadovoljstvo... Pa ga potraže na drugom mjestu...

Pritisak koji parovi bez djece postavljaju pred sebe seksajući se u određenim terminima ostavlja negativne posljedice na vezu, otkrilo je jedno korejsko istraživanje. Naime, seks u zakazano vrijeme, najčešće po naputcima liječnika, tjera muškarce u avanture izvan braka. Seks s regularnom partnericom može im postati dosadan pa sada liječnici savjetuju da takva razdoblja moguće oplodnje i dogovorenog seksa ne traju dulje od tri mjeseca. Opsjednutost razdobljima ovulacije može biti prilično odbojna, kažu stručnjaci.

Studija na 400 muškaraca pokazala je da svaki 10 muškarac pronađe ljubavnicu jer mu je seks postao obaveza, više nego zadovoljstvo. A zbog povećane razine hormona stresa – kortizola svaki četvrti muškarac postaje impotentan.

- Ako se parovi seksaju dva do tri puta na tjedan, vjerojatno će bez problema pogoditi najplodnije razdoblje – kaže Allan Pacey sa sveučilišta Sheffield, prenosi Daily Mail.

 

Komentara 1

AN
Antiša
19:27 23.05.2012.

Vodimo ljubav najmanje 4 puta dnevno i ništa nam nije dosadilo. Ako se volite, nema dosađivanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije