Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Muškarci koji imaju pametnu partnericu žive dulje

partneri
Arhiva Večernjeg lista
19.11.2009.
u 13:49

Švedski su znanstvenici otkrili kako dug život i opće zdravlje nemaju nikakve veze s obrazovanjem muškarca, ali imaju s obrazovanjem njegove partnerice.

Iako mnoge djevojke sumnjaju kako muškarci ne cijene dovoljno pamet kao jednu od osobina koje žele kod svoje životne suputnice te da, moraju li birati između pameti i ljepote, vjerujući da su pametni za oboje, biraju ono drugo, čini se da bi im, ako je to istina, bilo bolje da razmisle dva puta.

Švedski su znanstvenici otkrili kako dug život i zdravlje nemaju nikakve veze s obrazovanjem muškarca, ali imaju s obrazovanjem njegove partnerice. Ukratko – muškarci oženjeni pametnim ženama žive dulje.

No, prije nego pokušate utješiti ženu riječima kako će muškarac koji ju je ostavio zbog neke sponzoruše umrijeti od moždanog udara prije nego se nada, treba napomenuti kako to nije slavljenje ženske inteligencije općenito.

Riječ je više o tome da obrazovanije žene više naginju zdravom životu. Naravno, to prenose i na svoju užu obitelj, odnosno partnere. S obzirom da su obično odgovorne za prehranu, za očekivati je da njihovi partneri znaju sve o važnosti doručka kao i o povećanju obroka voća i povrća nauštrb mesa, a često i svojim rekreacijama potiču partnera da buljenje u televizor zamijeni nekom tjelesnom aktivnošću.

Komentara 5

DU
Deleted user
14:32 19.11.2009.

blago onom ko te ljubi neka bude luđi čovjek nego ja.Što me čeka iza vrata,kuhača il kanta,to mi više nije važno,kad tu nećeš biti ti.

OB
-obrisani-
14:10 19.11.2009.

blago onom ko me ima

DU
Deleted user
14:38 19.11.2009.

moram se nadovezati studiji su pokazali da češće muževi umiru prije žena (čitajte između redaka)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije