Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobično

Muškarca ismijali zbog zahtjeva na Tinderu: 'Tražim djevojku koja nema više od 60 kilograma i financijske dugove'

shutterstock
22.10.2020.
u 15:30

Umjesto da je napisao zanimljive činjenice o sebi, on je napisao kako njegova partnerica mora izgledati i koje karakteristike mora posjedovati.

Sve više ljudi počelo je koristiti aplikacije za spojeve, a jedna od najpoznatijih je Tinder koji omogućava korisnicima da kreiraju profile, a u opis istih napišu par interesa preko kojih će se moći povezati s drugim ljudima. Međutim, ne koriste svi opis profila u iste svrhe - neki su počeli upisivati uvjete i karakteristike koje mora posjedovati druga strana da bi uopće s njom stupili u kontakt, prenosi Mirror.

Jedan muškarac tako je postao predmet ismijavanja na društvenim mrežama zbog bizarnog opisa ‘savršene djevojke’. Umjesto da je napisao zanimljive činjenice o sebi, on je napisao kako potencijalna partnerica mora izgledati i koje karakteristike mora posjedovati. 

Njegov profil podijeljen je na TikToku gdje je brzo postao viralan. Mnogi su zaključili da njegova lista karakteristika isključuje većinu populacije te da će on vjerojatno duže vrijeme biti sam.

@claramelapple

Ayy I lack mental health he should hmu🥰##greenscreen ##Denim4all ##SometimesIRun ##MyArt

♬ som original - Clara

Jedan od uvjeta je da žena ne smije biti samohrana majka, niti imati više od 60 kilograma. Također mora biti heteroseksualna, imati neograničen internet na mobitelu, biti bez financijskih dugova i posjedovati vlastitu kuću. Uz to, ne smije koristit nikakva esencijalna ulja ili proizvode koji sadržavaju kavu.

Ovaj video na TikToku prikupio je milijun pregleda, a mnogi su ostali šokirani njegovim bizarnim zahtjevima. - On želi biljku. Neka ode u dućan i kupi kaktus, ne treba mu ništa više. Zašto je uopće na Tinderu ako je toliko izbirljiv? - samo je jedan od mnogobrojnih komentara.

Preko interneta dogovarala spoj pa se iznenadila kad je doznala tko je s druge strane:

1/1

Komentara 3

MO
montello
21:16 22.10.2020.

trazi savršenu.

MI
mix2mix
17:09 22.10.2020.

a brate mili, covjek postavio neke kriterije koji njemu pasu i sta?? Tko se ne vidi u tome neka se ne javlja.

DU
Deleted user
08:38 26.10.2020.

slažem se s tipom, osim ono sitničarenje ulje-kava...... problem je što je takva žena samostalna, inteligentna, ostvarena i ne treba joj nitko, ima 40ak godna i dovoljna joj je mačka il pas koju naziva bebicom, o djeci još ne razmišlja jer kao "ima vremena" i ne želi narušit trenutnu slobodu.. dok je ne ščepa realnost da je za neke stvari prekasno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije