Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
URNEBESNO

Muškarac zapalio splitsku rivu odjeven kao Tina Turner: 'Ovaj je gadnu okladu izgubio'

Foto: Facebook
24.05.2019.
u 12:23

Muškarac je odjenuo kratku haljinu, sandale i mrežaste čarape, ostavivši tako brojne građane s upitnikom iznad glave

Tina Turner prošetala Splitskom rivom? Ne, samo vam se čini. Muškarac odjeven u ono što izgleda kao Tina Turner osamdesetih zapalio je splitsku rivu. Fotografija muškarca podijeljena je na Facebook stranici ''Dnevna doza prosječnog Dalmatinca'' i tako priskrbila brojne reakcije.

Odjenuo je kratku haljinu, sandale i mrežaste čarape, ostavivši tako brojne građane s upitnikom iznad glave. Na glavi je imao i takozvanu ''lavovsku'' periku, a mnogi su na društvenim mrežama prokomentirali kako je vjerojatno izgubio kakvu okladu

"Hahaha ajme, ja mislila na prvu Tina Turner. Svaka čast pjevačici, al' ovo...; Ma, je li ovo pala i depilacija. Ajme da mi je bilo znati kad je 'ONO' na rivi, pa s 'ONO' popit kavu, ludilo; Bogatstvo različitosti; Ajme, baš je sladak; Uh, ovaj je gadnu okladu izgubio; Stigla Tina Turner," bili su samo neki od brojnih komentara.

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar Danfanielleonard
Danfanielleonard
13:08 24.05.2019.

Torcida predstavlja novu garnituru navijackih dresova

PR
PrimoracRi
13:01 24.05.2019.

Kako ono kažu Dalmoši- Redikul. Udrilo ga sunce.

OK
okolo
12:39 24.05.2019.

zapalio?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije