Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobična dijeta

Muškarac već godinama jede isključivo sirovo meso, tvrdi da se nikada nije osjećao bolje

therealnaturalhumandiet/Instagram
08.10.2021.
u 11:30

Iako mnogi misle da tri ovakva obroka dnevno, koliko ih jede Weston, ne koštaju puno, on kaže kako na hranu potroši 900 kuna tjedno.

Weston Rowe, 39-godišnjak iz Nebraske prakticira nesvakidašnju dijetu, a njegov dnevni jelovnik, malo je reći, šokira mnoge. 

Potpuno je prešao na sirovu prehranu koja mu, kako kaže, podiže razinu energije. Već tri godine jede voće, povrće, ali i sirovo meso! Kupuje ga na lokalnim tržnicama, a voli gotovo sve - sirovu govedinu, jetrica, piletinu, mozak...

"Jedem 99 posto sirovog mesa i nisam se niti jednom razbolio do toga. Ne jedem prerađenu hranu i ne nedostaje mi. Meso i mliječne proizvode kupujem od lokalnih dobavljača, a voće i povrće uzgajam u svom vrtu."

Iako mnogi misle da tri ovakva obroka dnevno, koliko ih jede Weston, ne koštaju puno, on kaže kako na hranu potroši 900 kuna tjedno, prenosi Daily Mail.

Mlada bankarica iz Škotske pala s balkona u Dubrovniku: “U komi je, u potpunom smo šoku”

"Nekad ne doručkujem, ali ako sam gladan ujutro onda jedem tri ili četiri sirova jaja i voće. Za ručak pola kile mesa, neslani maslac i opet tri do četiri sirova jaja. Za večeru dodajem krumpir koji skuham, a za desert sladoled koji sam radim od svježeg vrhnja, mlijeka, jaja i meda. Znam jesti i oči od ovce. Nikada ne koristim začine, ne trebaju mi."

Prije nego je prešao na ovakvu prehranu, Rowe kaže da se dobro educirao kako bi izbjegao ugrožavanje zdravlja. "Shvatio sam da se moja prehrana mora promijeniti kad sam počeo doživljavati zaista čudne simptome poput ekcema, umora i brain foga. Vjerujem da sirovo meso ima prirodnu ravnotežu bakterija koje djeluju simbiotski s našim tijelima i služe svrsi. Pojeo sam stotine kilograma sirove piletine i daleko sam od bilo kakve bolesti", kaže Rowe koji svoj način života redovito dijeli na Instagramu.

Keto dijeta: Tajna vitke linije holivudskih zvijezda

1/2
Ključne riječi

Komentara 3

ST
Starotopoljanin
14:40 08.10.2021.

i ja sam jeo govedinu sirovu,to jedu eritrejci i etiopljanisa ljutim umakom,i njihovim kiselim kruhom izgleda kao nasa deblja palacinka.to su prijatelji mojeg sina i jedan dan dosli kod nas pa su jeli sirovu govedinu,pa mi ponudili da probam,mogu vam reci da je super sa tim ljutim umakom i njihovim kruhom.poslije sam sam isao u mesnicu i kupio ,biftek ili stek i jeo sirov.

DU
Deleted user
13:09 08.10.2021.

Što sve ljudi ne rade kako bi bili zapaženi...🥱

Avatar Od Drine do Jadrana
Od Drine do Jadrana
11:38 08.10.2021.

pristojan momak al lud u mozak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije