Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Online chatovi u slobodno vrijeme

Muškarac u problemu: 'Ovisan sam o seksu putem interneta, ne znam kako prestati s tim'

shutterstock
01.08.2021.
u 20:06

Sve je počelo kada ga je supruga nekoliko puta odbila za seks.

Muškarac (42) povjerio se psihoterapeutkinji Deidre Sanders putem pisma da je postao ovisan o pornografiji i online chatovima za seks. 

Ovisnost je dosegla vrhunac i kaže kako mu uništava život. "Moja 46-godišnja supruga izgubila je interes za seks još prije nekoliko godina - tada je sve počelo. Dopisujem se s drugim ženama i masturbiram, ne mogu prestati. Probao sam sve, blokirati takve stranice, odmaknuti se od laptopa i mobitela... Ništa ne pomaže."

Prvi put od 2019. u Hrvatskoj u jednom danu više od milijun turista!

Kaže kako mu je počeo patiti i posao, ne može spavati i vjeruje da neće više moći dugo to skrivati od supruge. 

Deidre kaže kako je prvi korak priznavanje vlastitog problema, što je on i napravio. "Reci sve supruzi, neka ti bude podrška. Najbolje rješenje je posjet psihologu."

Indira pozirala u toplesu, pratitelji joj poručili: 'Prehladit ćeš se'

1/10

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije