Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pismo Deidre

Muškarac u problemu: 'Djevojka mi je posesivna i želi da smo stalno zajedno, ne znam što da radim'

Shuttershock
11.01.2021.
u 22:32

Nova mu djevojka, kaže, stalno šalje poruke i zove ga kad god nisu skupa, čak i dok je on na poslu. Ipak, njemu se na njoj sviđa sve osim te osobine i htio bi pokušati razviti dublju vezu.

Djevojka i ja imamo 38 godina i skupa smo tek mjesec dana, a neki dan mi je već rekla da me voli, napisao je muškarac anonimno u pismu Deidre Sanders, psihoterapeutkinji i kolumnistici portala The Sun.

- Kad sam je zamolio da ponovi, tvrdila je da je rekla nešto drugo - piše on, pa sad već, kaže, brine da će se ona previše za njega vezati i pokušati ga kontrolirati.

Vrlo je, kaže, zahtjevna i htjela bi da su zajedno svaki dan, po cijeli dan. 

- Nekad me čak moli i da odmah nakon posla dođem doma, jer ne želi pričekati ni sat, dva da se vidimo - kaže on.

Osim toga, napisao je muškarac, nova mu djevojka stalno šalje poruke i zove ga kad god nisu skupa, čak i dok je on na poslu. Ipak, njemu se na njoj sviđa sve osim te osobine i htio bi pokušati razviti dublju vezu.

Foto: Shuttershock

- Zvuči vrlo nesigurno. Uvjerite je da je ona jedina djevojka za vas, ali joj recite i kako se osjećate - rekla je Deidre.

Nađite, savjetuje Deidre, vremena za zajedničke interese i suočavanje s njenom ljubomorom.

- Ipak, pazite da ne pristajete na njene nerazumne zahtjeve, jer to hrani njenu posesivnost i biti će sve gora - poručila mu je terapeutkinja koja mu savjetuje i da 'on nju potakne da proširi svoje interese, kako bi imala i nešto 'svoje' i razvila identitet koji neće ovisiti o njemu i njihovoj vezi.

Zagrepčanin snimio trenutak potresa u svome stanu

Zagrepčanin snimio trenutak potresa u svome stanu

Zagrepčanin snimio trenutak potresa u svome stanu

Objavljuje Večernji list u Utorak, 29. prosinca 2020.

Komentara 2

IM
imart143
09:14 14.01.2021.

luda je, bježi od nje..

GO
goriodgorijeg
08:10 12.01.2021.

Sexaj brate samo sexaj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije