Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve radi sam

Muškarac se požalio: 'Trudna supruga postala je jako lijena, uvjerava me da će i najlakši poslovi štetiti bebi'

Shuttershock
01.03.2021.
u 13:30

Kad joj nije usred noći htio otići po grickalice, supruga je počela plakati i prigovarati mu kakav je muž i rekla da se boji kakav će otac biti kad je tako sebičan, napisao je muškarac

Jedan je muškarac na Redditu anonimno druge korisnike pitao misle li da je nerazuman jer od svoje trudne supruge traži da preuzme manji dio kućanskih poslova, jer on osjeća da je od posla već 'pregorio'.

Objasnio je da mu je supruga 24 tjedna trudna, ali da je trudnoća do sada bila 'lagana', odnosno baš kakva bi trebala biti, bez ikakvih komplikacija i značajnijih nuspojava.

- Dao sam sve od sebe da budem dobar suprug. Radim puno radno vrijeme, a počeo sam raditi i sve kućanske poslove; kuhanje, čišćenje, brigu za kućne ljubimce i drugo, te sam se, naravno, trudio udovoljiti i svim njenim željama - napisao je, a ona, kaže, veći dio dana provodi odmarajući se premda i sama kaže kako se 'nikad nije bolje osjećala'.

Fotografija s vjenčanja otkrila tajnu njezina supruga: 'Posumnjala sam kad sam vidjela muževe sestre'

1/3

Toliko je obaveza, piše on, na njemu ostavilo trag pa osjeća, kaže, da je 'izgorio' zbog čega ju je već u dva navrata pitao bi li mogla preuzeti manji dio svakodnevnih poslova, ali ga je oba puta odbila.

Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/PIXSELL

- Rekla mi je da bi onda bila pod stresom što bi naškodilo i bebi, što me prestrašilo jer, naravno, ne želim da se našoj bebi išta dogodi. Zato ju nisam forsirao - kaže, pa je nastavio sve raditi i udovoljavati svakoj njenoj i najmanjoj želji. 

Jedne ga je noći probudila i rekla da joj ode kupiti grickalice, a kako mu je taj tjedan bio posebno težak odbio je, ali ga je ona nastavila nagovarati. 

- Tad je počela plakati i prigovarati kakav sam ja to muž i da se boji kakav ću otac biti kad sam tako sebičan - napisao je muškarac koji je tad, priznaje, izgubio živce.

- Rekao sam joj da već šest mjeseci brinem o njoj i o svemu ostalom dok je ona po cijele dane na telefonu i da trebamo ravnomjernije podijeliti obaveze jer sam već počeo od stresa  gubiti kosu - ispričao je, no supruga za to nije baš imala razumijevanja; štoviše, izbacila ga je iz zajedničke spavaće sobe da spava na kauču.

Od tad ga, kaže on, osim nje proziva i njena obitelj, a punica ga je počela i vrijeđati; a osim pogrdnih imena kojima ga naziva govori mu i kako će stres koji mu ženu zbog njega proživljava naštetiti njihovom djetetu.

Foto: Shutterstock

- Većina žena prvih šest mjeseci trudnoće čak i radi puno radne vrijeme, neke i duže, zašto je ona iznimka koja ne može baš ništa - napisao mu je jedan korisnik, a jedna se mama nadovezala:

- Bila sam trudna četiri puta, svaki put u visoki rizičnoj trudnoći i niti jednom mi liječnik nije rekao da prestanem obavljati kućanske poslove; dapače, poticao me da ostanem aktivna jer je to u većini slučajeva bolje od ležanja - podijelila je.

I drugi su se složili da žene u trudnoći trebaju izbjegavati neke poslove, npr. korištenje jakih kemijskih sredstava za čišćenje ili nošenje teških stvari, ali da - osim ako im liječnik savjetuje drugačije - i dalje mogu obavljati lagane poslove, prenosi Mirror.

Znate li koliko često morate čistiti mobitel?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije