Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAŠAN DOGAĐAJ

Muškarac šakom udario djevojku (21), ona ostala u komi i gluha, a on nevin

Foto: Facebook/Amber Lovick
1/2
17.09.2019.
u 08:07

Djevojka je završila u komi i ostala trajno gluha na jedno uho nakon što ju je muškarac udario.

Amber Lovick (21) napadnuta je djevojka, a tvdi kako joj je jedino sjećanje ono na buđenje u bolnici nekoliko dana nakon incidenta.
Uživala je u proslavi Nove godine sa svojim prijateljima kada ju je nepoznati muškarac šakom udario u lice.

U grupi u kojoj se nalazila je došlo do svađe, a njoj nepoznati muškarac je ovu priliku iskoristio da je udari. Slomljena joj je čeljust, lubanja frakturirana, ima dva krvarenja mozga, vensku trombozu i sve kosti u jednom uhu su joj smrskane. Zbog nevjerojatne količine boli koju je osjećala liječnici su je stavili u induciranu komu.

- Nisam se sjećala što se dogodilo, ali onda sam vidjela svoju prijateljicu kraj kreveta, a ona je imala ranjenu usnu. Tada sam se sjetila da sam njeno lice vidjela prekiveno krvlju - rekla je Amber za Metro.co.uk

Ona je sa skupinom svojih prijatelja oko tri sata iza ponoći šetala ulicom kada im je prišao muškarac koji im je poželio sve najbolje u novoj godini. Amber tvrdi kako su mu uzvratili za lijepih željama, ali i kako je on razgovor nastavio pričavši o drogama gdje je došlo do svađe između njega i grupe.

Djevojka priča i kako se muškarac vraćao i odlazio neko vrijeme, a više puta su ga zamolili da se udalji. Izbila je velika svađa i zadnje čega se Amber sjeća je to da je pokušavala doći do tog muškarca. 

Muškarac koji joj je nanio ove ozljede, Luke Robertson, prošlog je tjedna optužen za nanošenje težih fizičkih ozljeda, ali nije proglašen krivim.

- Ne razumijem kako mi netko može ovo napraviti i ostati slobodan - rekla je djevojka.

 

Pogledajte što obući na razgovor za posao:

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar maxist
maxist
15:27 17.09.2019.

Nije anoniman za nju i može ga naći kasnije ...........a izbor revanša je golem ........kad već zakon nije ništa .......

Avatar rijetko kulturan
rijetko kulturan
08:57 17.09.2019.

Zanimljivo, nije mu suđeno u Hrvatskoj! Kako bi se ono reklo, a da uzmeš pravdu u svoje ruke?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije