Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U karanteni

Muškarac pronašao način da dođe do omiljene grickalice, a svemu je poslužio pas

Antonio Munoz
25.03.2020.
u 13:30

Pronašao je način da ne izlaže sebe riziku.

U moru objava o medicinskom osoblju, oboljelima i cijeloj pandemiji, svaki dan možemo vidjeti i neke pozitivne koje izmame osmijeh na lice. Upravo takvu je objavio i Antonio Munoz iz Meksika kojem su se jako jele grickalice 'Cheetos', a nalazi se u karanteni, sve prenosi boredpanda.com.

Shvatio je da, umjesto da sebe izlaže riziku i odlazi u trgovinu, može poslati svog psa! "Treći dan karantene stvarno su mi se jeli Cheetosi", kaže.

Foto: Antonio Munoz

Foto: Antonio Munoz

Svom psu je na ogrlicu stavio poruku napisanu na papir u kojoj objašnjava po što je pas došao i uz koju stoji 20 dolara, a zatim ju je poslao preko ceste u trgovinu. 

U poruci je pisalo:

"Dobar dan, gospodine prodavač. Molim vas, prodajte mom psu Cheetose, narančaste. Ne crvene, preljuti su. Ima 20 dolara na ogrlici. Upozorenje: Grize ako ju ne tretirate kako treba. Vaš susjed."

Iako je psić bio zbunjen u početku, uspjela je odraditi zadatak, a Antonio je sve zabilježio fotografijama koje su se ljudima jako svidjele.

Foto: Antonio Munoz

Kako razgovarati s djecom o koronavirusu?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije