Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
‘Evo, ova je bolja’

Muškarac poslao selfie policiji jer mu se ne sviđa kako je ispao na njihovoj fotografiji

Lima police/Facebook
06.05.2021.
u 11:30

Bježao je policiji, besramno im poslao poruku, a onda je par dana nakon uhićen na Floridi.

Donald 'Chip' Pugh optužen je za neprimjerenu vožnju još 2016. godine, ali nije se pojavio na suđenju pa je policija tragala za njim.

Nakon što je vidio Facebook objavu Lima policije iz grada Ohio u kojoj su objavili njegovu fotografiju, odnosno mugshot, poslao im je poruku i selfie jer mu se nije sviđalo kako je ispao kada su ga još prije fotografirali u stanici. "Evo bolje fotografije, ona je užasna."

Foto: Lima police/Facebook

"Ovo nam je posao gospodin Pugh, a mi mu zahvaljujemo i ljubazno ga molimo da se pojavi na sudu."

Foto: Lima police/Facebook

Objava je, naravno, postala viralna, a Pugh je postao prava zvijezda - čak je telefonskim putem sudjelovao u emisiji na lokalnoj radio postaji gdje je objasnio zašto je poslao selfie. "Objavili su fotografiju na kojoj izgledam kao pravi zločinac, ispao sam grozno."

Međutim, pet minuta slave pokvario je trenutak kada su ga uhitili na Floridi. Kako prenosi LADbible, policija mu je dopustila da se ponovno fotografira.

Predsjednik tijekom govora umirivao zaigranog psa, a video je postao hit!

Otvara se prvi hrvatski selfie room: Svi će htjeti fotku u kadi u kojoj se kupaju s milijunima

1/11
Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
16:04 06.05.2021.

Sta je umisljen😬

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije