Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije ovo očekivao

Muškarac poslao pismo psihoterapeutkinji: 'Supruga se udvarala bivšem partneru ispred mene - izgubio sam povjerenje'

shutterstock
10.02.2021.
u 22:54

Vjenčali su se prije nešto više od godinu dana, a u zadnje vrijeme počeo je sumnjati da ga vara.

- Moja supruga koketirala je s bivšim dečkom dok je razgovara s njim na mobitel i to ispred mene. Suočio sam se s njom nakon poziva, ali nije vidjela ništa loše u pričanju s bivšim. Rekla je da nema što skrivati - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Zbog toga je izgubio povjerenje u nju i počinje žaliti zbog vjenčanja. Vjenčali su se prije nešto više od godinu dana, a u zadnje vrijeme počeo je sumnjati da ga vara. Pokušao ju je natjerati da prizna svoju aferu, ali mu je lagala.

Orgazam od 1.8 milijuna dolara. Ovo je najskuplja seksi igračka na svijetu:

1/3

- Pronašao sam poruke na njezinom mobitelu i znam da je spavala s njim. Dao sam joj ultimatum i rekao da ću je ostaviti ako saznam da komunicira s drugim muškarcima. Ne znam kako bih joj mogao ponovno vjerovati - nastavio je.

-  Vaša supruga je očito narušila vaše povjerenje, ali je li ozbiljno koketirala sa svojim bivšim ili je to ipak bila prijateljska zezancija.  Vas dvoje morate ozbiljno razgovarati o tome što je razuman kontakt i što prelazi granicu. Je li dobrovoljno pristala da gledate kroz njezin telefon? Je li varala u braku ili tek na početku veze? - odgovorila mu je Deidre.

Pogledajte super jednostavnu metodu kako savršeno razbiti jaje u tavu!

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Bongozg
Bongozg
05:17 11.02.2021.

Kad budem htio čitati sranja iz Sun-a, onda cu otici na thesun.co.uk

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije