Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kako vi to radite?

Muškarac otkrio trik za perilicu posuđa pa izazvao burnu raspravu: 'Ovo uopće nema smisla'

shutterstock
03.12.2022.
u 07:00

Stručnjaci koji prodaju perilice posuđa otkrili su je li gospodin u pravu ili nije.

 Scott Jeffreys objavio je video na društvenoj mreži TikTok i otkrio svojim pratiteljima da cijelo vrijeme pogrešno stavlja tablete u perilicu posuđa. Njegovo priznanje izazvalo je raspravu jer su neki ljudi ustvrdili da nije pogrešna stara metoda, već nova.

Perilica posuđa veliki je izvor bakterija: Evo gdje se one nalaze i kako ih se riješiti

1/1


Kako prenosi Daily Star, otac troje djece kaže kako je cijelo vrijeme stavljao tabletu u veliki pretinac te kako sada za to upotrebljava onaj manji. "Ima li netko tko je znao za ovo? Cijelo vrijeme pogrešno stavljam tabletu!" napisao je.

Pogledajte video:

@scottjeffreys0

##doingitwrong

♬ Doin' it Wrong - Brent Rivera

Dok su se neki korisnici oduševili njegovim otkrićem i rekli kako su se i oni prije koristili većim pretincem, većina je u komentarima napisala da je njegova nova metoda zapravo pogrešna i da bi se trebao držati stare. "Potpuno pogrešno, vrati se starom načinu", kaže jedna osoba.

Colin Jones, stručnjak iz Appliances Online trgovine, potvrdio je za medije da se tablete stavljaju u veliki pretinac, a manji služi za sredstva za brzinsko ispiranje. "Metoda kojom se gospodin koristi neće naštetiti vašem posuđu, ali neće ga ni oprati kako treba."

Scott je snimio još jedan video u kojem se našalio da su ga komentari iznervirali.

@scottjeffreys0

##doingitwrong ##viral ##dishwasher ##dadbod ##thanks

♬ original sound - NGXB

'Moderna baka': Prekrivena je tetovažama i piercinzima, a u zube je ugradila i - dijamante

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije