Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Grižnja savjest

Muškarac otkrio: 'Prevario sam djevojku i sada osjećam krivnju, kako mogu spasiti vezu?'

Shutterstock
27.11.2020.
u 21:08

Novi posao, pandemija, selidba... Sve je to utjecalo na njegovo raspoloženje.

Anonimni 28-godišnji muškarac dvije godine u vezi je s 25-godišnjakinjom. Odlučio se javiti psihoterapeutkinji Deidre jer je prevario djevojku već dva puta, a sada osjeća grižnju savjest. 

"Bili smo godinu i pol u vezi na daljinu i tada sam ju prevario prvi put. Bio sam usamljen jednu večer, sreo sam jednu djevojku, malo smo pričali i završili skupa u krevetu. Djevojka je postala sumnjičava i saznala je za aferu. Moje laganje je samo pogoršalo stvar, pa smo se neko vrijeme razdvojili. Na sreću, pomirili smo se i uselili skupa tijekom pandemije u njezin grad koji je 3 sata udaljen od mojega."

Dobio je novi posao i iako se nadao da će sve biti odlično, stvari su opet krenule nizbrdo. Jednu večer otišli su u kafić, ali nju je boljela glava pa je odlučila otići kući. Rekla mu je neka slobodno ostane i uživa vani. "Upoznao sam jednu djevojku i otišao kod nje kući. Poseksali smo se, a ja sam odmah nakon toga znao da sam napravio veliku grešku."

Sve je priznao djevojci, a sada se pita kako spasiti vezu?

Najstariji par na svijetu 😍 Ona ima 104, on 110 godina, a prije 80 godina njihove obitelji nisu podržale vjenčanje!

"Objasnio joj sve kako si objasnio meni. Ne opravdava te ništa za varanje, ali možda joj bude lakše kada će shvatiti da nije ona kriva za tvoje postupke. Zamoli ju za oprost i pokušaj se naviknuti na novi život koji vodiš. Teška su vremena. Također, uloži trud i energiju u vezu i pokušaj pronaći neke aktivnosti u kojima možete uživati bez da kršite mjere. Probaj promijeniti novi posao ako nisi zadovoljan", rekla je Deidre.

Prodaje gole fotografije za deset dolara i buni se oko seksizma u zajednici:

1/3
Ključne riječi

Komentara 2

KA
kajbum
00:01 28.11.2020.

Do sad si mogo da si znao sutit sad je vec kasno

Avatar Idler
Idler
21:58 27.11.2020.

Tutlek, kaj si mel priznavat...trebal si sam čvalje promučkat rakiještinom i ono...hik draga...malke sem si spil....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije